Feyza Altun Gözaltına Alındı! Feyza Altun Gözaltına Alındı!
Vali Erol Ayyıldız, İHA Bölge Müdürü Özcan Aydın ve beraberinde Bölge Koordinatörü Murat Yalçın ile Haber Müdürü Hakan Gözalan’ı makamında ağırladı. Vali Ayyıldız ile Zonguldak'ta görev yaptığı dönemde çalışma fırsatı bulan Aydın, İzmir'de tekrar karşılaşmış olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. İzmir bölgesindeki habercilik faaliyetleri hakkında Vali Ayyıldız'a bilgiler veren Aydın, İHA'nın Türkiye genelinde bin 800, İzmir ve bağlı şehirlerinde ise 100’ün üzerinde bölgesel ve yerel medya kuruluşunun haber tedarikçisi olduklarını kaydetti.

Aydın ayrıca, resmi ve özel bir çok kurum ve kuruluşa ise, etkinliklerinin medyaya ulaştırılması noktasında hizmet verdiklerini aktardı. İHA’nın, kurulduğu günden itibaren hızla büyüdüğüne işaret eden Aydın, sadece Türkiye’de değil, yurt dışında da dünya medyasının en önemli haber tedarikçilerinden biri olduklarını sözlerine ekledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Ayyıldız, İHA’yı yakından takip ettiğini, kuruluşundan bu yana hem yurt içi hem de yurt dışı faaliyetlerinde başarılı işlere imza attığını belirtti. Ayyıldız, Aydın ve ekibine görevlerinde başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim