İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı İzmir'de Gece 2 Ayrı Fabrikada Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
  AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan Belediye Meclis üyesi aday adayları ile İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bir araya geldi.

Meclis üyesi aday adaylarının kendisini tek tek tanıttığı buluşmada Kalkan, çıktıkları yolda tüm aday adaylarına en adil Belediye Meclis Üyesi listenin yapılacağının sözünü verdi.
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan adayı Necip Kalkan, ilçe Seçim Koordinasyon Kurulunun (SKM) düzenlediği meclis üyeleri aday adaylığı toplantısına katıldı.

Toplantıda tüm aday adayları kendisini tek tek tanıttı. Aday adaylarına kendilerini tanıtırken mezun oldukları Okulları ve mesleklerini söylemelerini isteyen Kalkan, "Bugüne kadar birçok toplantı yaptık. Ancak benim için en önemli toplantı bu.

İlçenin tüm teşkilatlarına bu yolda görev düşüyor. Bizi buraya getirenler bizden farklı başkanlık istiyor. Bİzde bu farkı adil başkanlık yaparak göstereceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Binali Yıldırım ile birlikte çalışarak seçimi kazanıp size en adil ve en temiz hizmeti sunacağız.

Bunun sözünü veriyorum. Her biri birbirinden değerli aday adaylarımız var. Hepsi bizim baş tacımız. Bizimle birlikte yola çıkan tüm meclis üyesi aday adaylarımıza başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim