ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Bayraklı Belediyesi, gençlerden gelen ’festival düzenlensin’ talebi üzerine harekete geçti. Talebi düşünen belediye yetkilileri, 16-19 Mayıs tarihleri arasında ilçenin farklı noktalarında Gençlik ve Spor Bayramı Festivali yapılmasını kararlaştırdı.

Festival, 16 Mayıs Cumartesi günü saat 17:30’da Sevgi Yolu’ndan kortej yürüyüşüyle başlayacak. Festival daha sonra ise, Bayraklı sahilde extreme rampa şov, break dans, parkur ve akrobasi şovuyla devam edecek. Saat 21.00’da ise ünlü sanatçı Haluk Levent gençlerle buluşacak. Festivalin ikinci gününde de yine birbirinden eğlenceli şovlarla katılımcılar keyifli dakikalar yaşayacak. 17 Mayıs Pazar günü saat 13.00’de de, Çamdibi Bandosu bir konser verirken, uçurtma şenliği de renkli görüntülere sahne olacak.

ATA’YA SAYGI YÜRÜYÜŞÜ DE DÜZENLENECEK
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda ise anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. Saat 12:00’de Şehit Ümit Boz Tesisleri’nde bir araya gelecek onlarca genç, hep bir ağızdan Atatürk’ün gençliğe hitabesini okuyacak. Etkinlikler kapsamında yine ünlü sanatçı Murat Boz Smyrna Meydanı’nda hayranı olan gençlerle buluşacak.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da, gençlerin yoğun ilgi göstereceği bir festival düzenleyeceklerini belirterek, “Atatürk’ün gençlere armağan ettiği, kurtuluş savaşımızın başladığı tarih olan 19 Mayıs haftasında bir festival düzenliyoruz. Festival önerisi gençlerden geldi biz de kabul ettik. Birbirinden güzel etkinliklerimiz olacak. Konserler düzenleyeceğiz. Gençler Atalarının emanetine sahip çıkacak. Özellikle gençlerimizi festivalimize bekliyoruz” dedi.
Editör: TE Bilişim