Uzmanlar uyarıyor!  Toksik bir ilişki yaşam enerjisi azaltıyor! Uzmanlar uyarıyor! Toksik bir ilişki yaşam enerjisi azaltıyor!
Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda Turan İlköğretim Okulu tarafından ikinci kez düzenlenen İngilizce Müzikli Tiyatro gösterisine Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Jandarma Komutanı Seydi Salman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Ünver, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. ‘
Bir dil bir insan, iki dil iki insan’ düşüncesi ile öğrencilere yabancı dil bilmenin önemini, ayrıcalığını yaşatmak için okulda geçtiğimiz yıl İngilizce Kulübünü açtıklarını ifade eden Okul Müdürü Faik Tekcan “Yabancı dil bilgisinin sadece yazım dilinde kalmayacağını, bu bilgimizin konuşma becerisi ile bütünleşeceğini göstermek istedik. İngilizce skeçler, İngilizce şarkılar, İngilizce koro ekibi, öğrencilerin yabancı dil ve öğrenme heveslerini arttıran etkenlerdir. Müzik Kulübü işbirliği ile müzik ve yabancı dil eğlenceli ve sevimli hale getirdik. İngilizceyi eğlenerek öğrenmek daha kalıcı olduğunu düşünüyoruz. Herkes bildiği ölçüde oyun, şarkı, piyes, tiyatro ve çeşitli etkinliklerle geçen yıl ilkini yaptığımız Müzikli İngilizce Tiyatro gösterisini bu yıl ikinci kez yaptık ve bunu gelenekselleştiremeye çalışacağız. Programa emek veren İngilizce ve Müzik öğretmenlerimize, öğrencilerimiz ile çalışmalarımıza destek veren tüm velilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim