Yoğun Talep Gören ‘Kitap Fuarı İstanbul Yoğun Talep Gören ‘Kitap Fuarı İstanbul
Olay, saat 14.30 sıralarında Kartal Dinar Sokak’ta bulunan bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Murat Ekinci, eşi ve çocuğu evde bulunduğu sırada elektrik sobasının devrilmesi sonucu yangın çıktı. Yangını fark eden aile hemen dışarı çıkıp, itfaiyeye haber verdi. Apartman bir anda dumanla kaplanırken, üst katlarda oturan vatandaşlar içerde mahsur kaldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaşları itfaiye merdiveni ile aşağı indirdi. Yangın itfaiyenin çalışmaları sonucu kısa sürede kontrol altına alındı.
Ev sahibi Murat Ekinci’nin birkaç sokak ötede oturan annesi Naciye Ekinci ise yangını duyunca hemen olay yerine koştu. Daha önce eşini ve oğlunun birini genç yaşta trafik kazasında kaybettiği öğrenilen Naciye Ekinci, oğlu, gelini ve torununun içerde kaldığını düşünüp fenalık geçirdi. Baygınlık geçiren Naciye Ekinci’ye olay yerinde bulunan sağlık ekipleri müdahale etti.
Yanan evin sahibi Murat Ekinci, “Annem evde kaldığımızı sanmış çok korkmuş. Allah’a şükür hemen çıktık. Eşim odaya baktığında odanın yandığını görmüş ve hemen çıktık” dedi.
Yangınla ilgili incelemeler sürüyor.

İzmir haber

Editör: TE Bilişim