Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
 Ödemiş’te pazar günü öğle saatlerinde başlayan yağış sabaha kadar hiç kesilmedi. İzmir’de su baskınlarına yol açan yağış, Ödemiş’te de tarım arazilerini olumsuz etkiledi. Ödemiş’te metrekareye 34.4 kilogram yağış düştüğü öğrenilirken, bu rakamın mevsim normallerinin üzerinde olduğu belirtildi.

ÖDEMİŞ-OVAKENT YOLU
Yağış sonrası Ödemiş-Ovakent karayolu Yanıkkır mevkiindeki tarım arazileri sular altında kaldı. Tarlalarda birikerek Ödemiş-Ovakent karayoluna taşkın yapan su nedeniyle, yolu kullanan sürücüler zor anlar yaşadı. Yol kenarlarında Karayolları ekiplerince temizlikleri yapılan arklar da aşırı yağış nedeniyle yetersiz kaldı. Her yağışta belirli kesimleri sular altında kalan yolda, yine sürücüleri zorlayan havuzlar oluştu.
Öte yandan, Ödemiş ile Kaymakçı beldesi arasında kalan karayollunda da yer yer su birikintileri oluştuğu görüldü. Ödemiş’ten Kiraz ve Beydağ ilçeleri yönüne giden sürücüler zama zaman sıkıntılı anlar yaşadılar.
Ödemiş’te hayatı olumsuz etkileyen yağışın hafta içinde devam etmesi bekleniyor. Yağışlı havanın perşembe günü itibariyle havzayı terk edeceği tahmin edilirken, meteoroloji yetkilileri aşırı yağış uyarısı yapıyor.


İzmir haberleri
Editör: TE Bilişim