Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu Fenerbahçe Alagöz Holding Avrupa'nın En Büyüğü Oldu
 Turgutluspor'da geçtiğimiz hafta trafik kazası geçirerek yaralanan Mert ve Barış kadroda yer almadı.


STAT: 7 Eylül 
HAKEMLER: Zafer Altınbaş, Yusuf Doğan, Zekeriya Torlak
TURGUTLUSPOR A2: İbrahim, İsa (83-Fatih), Rıdvan Kaval, Mehmet Sayan, Hasan, Muhammet, Gökçen (78-Selman), Mehmet Yasin, Burak, İzzet, Rıdvan Oğuzkar(46-Çağlar)
GÖZTEPE A2: Doğancan, Ramazan, Berkay, Oğuzhan, Hüseyin, Abdullah, Mesut (78-Oğuz), Emre (75-Sergen), Fırat (85-Ahmet), Çağlar (55-Ahmet),Ömer
SARI KART:İzzet (Turgutlu)
KIRMIZI KART: Dk 69 Rıdvan Kaval (Turgutlu)
GOLLER: Dk 24-68 Fırat (Göztepe)

Dk:24 Turgutluspor yarı sahasından atılan derinlemesine pas ile ceza anlamına sokulan Fırat plase bir vuruşlatopu ağlara yolladı. 0-1
Dk:26 Kazanılan serbest vuruşu kaleyi net öğrenir açıdanİzzet kullandı top üst direkten döndü.
Dk:34 Sağ taraftan yapılan orta ile ceza alanında buluşan İzzet'in şutu az farkla yandan auta çıktı.
Dk:41 Orta sahadan gelen derinlemesine pas ile buluşan İzzet ceza alanına girmeden rakiplerinin arasından sert vurdu top az farkla auta çıktı. İlk yarı Göztepe'nin 0-1 üstünlüğü ile sona erdi.
Dk:50 Orta alandan gelişen Turgutluspor atağında Gökçen'in ortaladığı topa iyi yükselen Mehmet Yasin kafayı vurdu top kalecide kaldı.
Dk:68 Sol kanattan Ömer'in derinlemesine pasında, Turgutluspor defansının ofsayt gerekçesiyle durmasını fırsat bilen Fırat kaleci ile karşı karşıya kaldı güzel bir plase ile kendisinin ve takımının 2. golünü attı. 0-2 Gol sonrası pozisyona itiraz eden Rıdvan Kaval kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.
Dk:82 İzzet'in ortaladığı topu önünde bulan Mehmet Yasin'in ceza alanı içinde vuruşu kalecide kaldı.
Dk:90 Kalecinin kısa düşen degajını önünde bulan Sergen'in sert şutu az farkla üstten auta çıktı. Karşılaşma Göztepe A2 takımının 0-2 Galibiyeti ile sona erdi.



İzmir haberleri

Editör: TE Bilişim