İzmir’de 8 katlı sitede yangın paniği İzmir’de 8 katlı sitede yangın paniği
İzmirliler’in günübirlik tatil için en ekonomik adres olarak tercih ettiği Yassıcaada’da 2012 yaz sezonu açıldı. Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Grand Plaza Turizm Anonim Şirketi tarafından işletilen ve İzdeniz Anonim Şirketi’nin vapur seferi düzenlediği Urla açıklarındaki Yassıcaada tesisleri, yılın ilk konuklarını 19 Haziran’dan itibaren ağırlamaya başladı.

Ada’ya gidiş-dönüş ücretine zam yapılmayarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi 12 TL olarak belirlendi. 0 - 6 yaş grubunda ise ücret alınmıyor.İzmirliler, 9 Eylül tarihine kadar Yassıcada’nın imkanlarından yararlanabilecekler. Vapurlar, hafta içinde Pazartesi hariç 08.45’te Karşıyaka İskelesi’nden, saat 09.25’te Üçkuyular İskelesi’nden hareket edecek. Hafta sonları ise yoğunluğa bağlı olarak ikinci bir gemi ihtiyacı duyulması halinde Üçkuyular İskelesi’nden kalkacak geminin saati 09.00 olacak. Diğer saatler aynı kalacak. Yassıcaada’dan dönüş saati 18.00 olarak belirlendi.

Ada’da tatilcilerin sağlık ve güvenliği için güvenlik görevlileri, bir doktor ve bir hemşireden oluşan sağlık ekibi ve cankurtaran hazır bulunacak. Ada misafirleri, yiyeceklerini kendileri getirebilecekleri gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza Anonim Şirketi tarafından işletilen kafeteryadan alacakları sağlıklı ürünlerle de karınlarını doyurabilecekler.

İzmir Haberleri







Editör: TE Bilişim