Bornova Belediyesi Çocuk Kulübü tarafından 4-14 yaş arasındaki çocuklar için ’Oynarken İngilizce Öğreniyorum’ konsepti ile hazırlanan “Mutluluk Atölyesi” projesi başladı. Aıesec programı ile İzmir’e gelen 63 öğrencinin çeşitli oyunlarla gerçekleştirecekleri atölyelere katılan çocukların eğitimi 4 hafta sürecek.

Bornova Belediyesi Çocuk kulübü miniklerin yaz tatillerini faydalı bir şekilde değerlendimesi amacıyla yeni bir proje başlattı.’Oynarken İngilizce Öğreniyorum’ başlığı ile hazırlanan “Mutluluk Atölyesi” projesi ile ilçede yaşayan 4 - 14 yaş arası çocuklar birbirinden farklı aktivitelerle eğlenirken, ingilizcelerini de ilerletiyor. Aıesec ile İzmir’e gelen 18-25 yaş arasındaki 63 yabancı öğrenci ile birlikte gerçekeşen projeye katılan çocuklar yaş gruplarına uygun olarak hazırlanan oyunlarla İngilizce öğreniyor. 

Üniversiteyi Bırakan Öğrenci Sayısı 700 Bini Aştı  Ege Üniversitesi 1. Sırada Üniversiteyi Bırakan Öğrenci Sayısı 700 Bini Aştı Ege Üniversitesi 1. Sırada

400 öğrenci yararlanacak

Her yaş aralığınan 400 çocuğun katıldığı proje kapsamında açılan atölyeler Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi, Atatürk Mahallesi Dr.Sırrı Aydoğan Kültür Merkezi ve Bornova Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi olmak üzere üç farklı bölgede aynı anda hizmete başladı. Haftada 4 gün olmak üzere 4 hafta sürecek olan atölyelerde dersler 70 dakika olarak veriliyor. 2 Ağustos tarihinde tamamlanacak atölyelerde  Aıesec ile İzmir’e gelen Kanada, Fransa,Sırbistan, Çin, Pakistan, Cezayir, Singapur,  Rusya, Endonezya, Tunus, Romanya, Kırgızistan, Mısır, Azerbaycan, İspanya, Ukrayna,Arnavutluk, Fas, Ürdün ve İtalya’dan gelen gençler görev alıyor. 
 

Editör: TE Bilişim