MSÜ Sınavı Başvuruları için Son Gün MSÜ Sınavı Başvuruları için Son Gün
Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında Antalya'nın Manavgat Kaymakamlığı, Ilıca, Çolaklı, Evrenseki, Sarılar, Gündoğdu, Oymapınar, Kızılot ve Taşağıl belde belediyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Manavgat ve Taşağıl İşletme müdürlükleri arasında düzenlenen protokol imza törenine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta katıldı.
Protokol imza töreninde konuşan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat'ı daha güzel ve yaşanabilir bir kent haline getirebilmek adına çalışmalara devam ettiklerini, hazırlanan protokol ile buna bir adım daha yaklaştıklarını söyledi.
Protokol imza törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ise, "Ülkemizin her yerinde olduğu gibi burada da eğitimle ilgili çok büyük yatırımlar yapılmış. Ülkemizin birçok yerinde yol ve yer alt yapısı henüz istenilen seviyeye getirilmemiş, su problemleri var, ama görüyorum ki Manavgat ilçemiz sevinçle karşılıyorum bu sorunlarını çözmüş. Özellikle eğitim seferberliğine katkıda bulunmuş. Köylerimiz de çevre düzenlemesi ile ilgili çalışma başlatılmış. Bunun yanında çevresel
sorunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor. Ben huzurlarınızda çalışmalarından ötürü kaymakamımıza da teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim