Gayrimenkulde Üretim Düştü Talep Arttı Gayrimenkulde Üretim Düştü Talep Arttı
Doğuş Oto Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, geçen sene 100 bin barajını aşarak 110 bin araç satış rakamına ulaştıklarını ifade ederek, "Bu tesisi Türkiye'de ilk kez açıyoruz. Bursa'da olması bize ayrı bir gurur veriyor. Burada çok önemli markalar var. 6 bin metrekarelik satış ve 31 bin
metrekarelik satış sonrası hizmet alanı var. Bu tesisi yaygınlaştıracağız. Ankara ve daha sonra da İstanbul Kartal'da da bu gibi tesisler açacağız" dedi.
Dünyanın en büyük otomotiv perakende şirketlerinden birisi olduklarını söyleyen Doğuş Oto Genel Müdürü Zafer Başar, "Yaklaşık 6 futbol sahası genişliğine sahip bu merkezde 254 kişi istihdam edilecek. Bursa'nın kuzey ve güneş akslarının kesiştiği bir bölgede hizmet vereceğiz. Doğuş OtoMotion Bursa en iyi şekilde hizmet verecek. Bursa'nın modern ruhu ve yüzünü yansıtıyor. Değişime ayak uyduruyoruz" diye konuştu.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, otomotiv şehri olan Bursa'ya bu yatırımın önemli olduğuna dikkat çekti.
Konuşmaların sonunda Acar, Genel Müdür Başar'a fren diskinin yer aldığı bir plaket takdim etti. Programın sonunda tesislerin açılışı gerçekleştirildi. Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, sanayiciler ve davetliler katıldı.


Editör: TE Bilişim