30. EGE RALLİSİ BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ…

Ege Perla Alışveriş Merkezi Katina Restaurant’da gerçekleşen 30. EGE RALLİSİ Basın Toplantısına yerel ve ulusal basının ilgisi büyüktü.

Ardından söz alan Yarışma Sportif Direktörü Ömer Yüce konuşmasında; “Parkurlara ve organizasyona ait sportif detaylar verirken organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emekleri bulunan Ege Otomobil Sporları Ailesine, destekçi kurum ve kuruluşlara teşekkürlerini sundu.” Ömer Yüce’nin ardından sözü alan TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya; “Türkiye Ralli Şampiyonasına rekor katılımdan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Ege Rallisinin öneminden bahsederken hava koşullarının da rallide dereceleri etkili olabileceğinin altını çizdi. Konuşmasını takımlara ve sporculara başarılar dileyerek sonlandırdı.” 

Sosyal medyada paylaşmamanız gereken 10 konu Sosyal medyada paylaşmamanız gereken 10 konu

Basın Toplantısına; Sponsor Marka Temsilcilerinin yanı sıra Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası'nı takip eden yarışçılardan BC Vision Motorsport takımından Buğra Banaz ve Ogün Onat, Castrol Ford Team Türkiye Pilot Koçluğunu üstlenen Murat Bostancı, Genç Pilot Ali Türkkan, Clio Rally Trophy Turkey’den Tuncer Sancaklı katılım gösterdi. Bunun yanı sıra Şevki Gökerman Ralli Kupası’nı takip eden Ayhan Germirli ve Erkan Yanıkoğlu basın toplantısında yer alan yarışmalar arasındaydı. Yarışmacılar organizasyonla ilgili iyi dileklerini belirttiler.

Ralli’nin 2. Günü 17 Ekim Pazar sabahı 09.00’da direksiyon başına geçecek olan ekipler; Çatalca, Maden, Gödence köylerinin içinde olduğu ve ikişer kez geçecekleri Zafer Vatansever, Euphoria Aegean ve Egemot etaplarında ter dökecekler. Saat 16.00’da Sığacık'ta yer alan Teos Marina'daki finiş podyumunda düzenlenecek kupa töreni ile organizasyon sona erecek.

Editör: TE Bilişim