Avustralyalı giyim markası Forever New, bayrama özel kampanyasıyla moda tutkunlarını gardıroplarını yenilemeye davet ediyor. Mağazalarda 10 kat Paropuan kazanma fırsatı sunan kampanya ile kadınlar Forever New’un zamansız tasarımlarıyla kombinlerine yeni bir soluk getirme şansı yakalıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New, bayramı çok özel bir kampanyayla karşılıyor. 10 – 30 Ağustos tarihleri arasında geçerli kampanyada, Forever New’un yeni sezon ürünleri 10 kat Paropuan kazandırırken; 10-15 Ağustos tarihleri arasında forevernew.com.tr üzerinden gerçekleşen alışverişlerde kargo ücreti ödenmiyor.

Her koleksiyonunda farklı bir hikaye ile karşımıza çıkan Forever New, bu defa, ilhamını romantizmden alan renk ve tasarımlara yer veriyor. Forever New’un yeni sezon trendlerinde, gündüzden geceye uyarlanabilen zarif parçalar dikkat çekiyor. Dantel detaylı elbiseler, önden bağlamalı bluzlar, kalem etekler ve şık pantolonlar moda tutkunlarının bayram enerjisini yükseltiyor. Derin v yakalar, drapeler, volanlar, ve düşük omuz detayları ise silüetlere feminen bir stil katıyor.

Forever New kadınları stillerini, her zaman olduğu gibi birbirinden şık takı ve aksesuarlar ile tamamlıyor. Sallantılı küpeler, ince bantlı topuklular, zarif sırt çantaları ve feminen desenli şallar şık ve modern kadınların kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor.

Forever New’un zamansız parçaları ile moda tutkunları, bulundukları her ortamda şıklıkları ve enerjileriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

www.forevernew.com.tr

https://www.facebook.com/ForeverNewTurkiye

https://twitter.com/forevernewtr

Ramazan'a Doğal Detoksla Girin, Zorlanmayın Ramazan'a Doğal Detoksla Girin, Zorlanmayın

http://instagram.com/forevernewturkiye

Forever New hakkında:

Avustralya markası Forever New, dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonlarıyla modaya yön vermektedir. 2006 yılında sadece bir mağazayla Melbourne’de hizmet vermeye başlayan Forever New, bugün 7 ülkede 250'ye yakın mağazasıyla geniş bir ağa sahiptir. Türkiye’de 23 mağazası ve bir online mağazası bulunan Forever New markasının tasarladığı koleksiyonlar; Paris, Londra, Milano ve New York'taki sanat, film, müzik ve tiyatro sanatlarının global trendlerinden ilham alınarak hazırlanmıştır. Birbiriyle örtüşen uyumlu koleksiyonlarıyla öne çıkan Forever New, kıyafetlerinde ve aksesuarlarında kullandığı her türlü detay ile farklı bir stile imza atmaktadır.

Editör: TE Bilişim