Ünlü şarkıcı Hacer Tülü, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan bir eğlence mekanında gerçekleştirilen silahlı saldırı esnasında vefat etti.

Samimi dostu olan Nazlı Hamarat, Hacer Tülü'nün hayata gözlerini yummasının ardından duyduğu büyük üzüntüyü sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştı. Meydana gelen bu elim olayın hemen arkasından, kamuoyu tarafından hayata veda eden Hacer Tülü hakkında detaylı araştırmalar başlatılarak; kim olduğu, hayatı ve kariyerine dair bilgilerin sorgulaması tüm hızıyla yürütülmeye başlandı. Peki, şarkıcılık kimliğinin yanı sıra model ve oyuncu olan Hacer Tülü kimdir? Cinayete kurban giderek sevenlerini derin bir yasa boğan Hacer Tülü aslen nereli ve kaç yaşındadır?

HACER TÜLÜ KİMDİR?

Mabed ve Ömür Törpüsü şarkılarını seslendiren Hacer Tülü, 10 Nisan 1978 tarihinde İzmir’de hayata gözlerini açtı. İlköğretimini piyale ilkokulunda bitiren ünlü şarkıcı Nazlı Tülü, ortaokul ve lise eğitimini ise Bayraklı Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitimini de Açık Öğretim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler bölümünden tamamlayarak mezun oldu. Hacer Tülü’nün hobileri arasında atletizm ve basketbol bulunmaktadır. Baba tarafından aslen Yugoslav göçmeni olan Hacer Tülü, 2 yıl boyunca modellik ve oyunculuk yaptı. 1999 tarihinde evlilik gerçekleştiren Hacer Tülü’nün, 2003 tarihinde İlayda Serina Aydın isimli kızı dünyaya gelmiştir. 2008 tarihinde Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu'nda 2 yıl boyunca tiyatro oyunculuğu görevini icra eden Hacer Tülü, yine aynı tarihte Sel Agency isimli mankenlik ajansına ortak olması sonrasında mankenlik ajansı işletmeye koyuldu. Yakın dostu Alpay Aydın’ın önerisiyle birlikte sürdürdüğü mankenlik ve oyunculuk kariyerine müzik alanında devam etme kararını aldı. Aldığı bu kararın sonrasında Aranjörü Ünal Aşkın’ın yönlendirmesiyle Şan Öğretmeni Zehra Belevi’den sıkı bir şan eğitimi gördü. Hacer Tülü, müzik kariyerine geçiş yapmasının akabinde seslendirdiği Mabed ve Ömür Törpüsü şarkılarıyla geniş kitleler tarafından dinlenerek ün kazanmıştır.

“Birleşmiş Milletler Dünya 2023 Uyuşturucu Raporu” açıklandı… “Birleşmiş Milletler Dünya 2023 Uyuşturucu Raporu” açıklandı…
Editör: TE Bilişim