Türkiye’nin önde gelen sanayicilerinden Cem Boyner ile Bilgün Dereli’nin kızı Emine Boyner, Ayvalık’ın önemli işadamlarından Mustafa-Fatma Kürşat’ın oğlu Ali Kürşat, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in kıyması beklenilen nikahla 30 Ağustos’ta dünya evine girecek.

Hava koşulları uygun olması halinde Ayvalık’a bağlı Küçükköy beldesinin, dünyaca ünlü Sarımsaklı sahilinin bir uzantısı olan Badavut Yarımadası’ndaki, ‘Amanın Biyç’ olarak da bilinen eski tuzla kalıntılarının bulunduğu bölgede kıyılacak olan nikaha davetlilerin bermuda şort ve rahat kıyafetlerle katılması bekleniyor.

Davetlilerin,‘Amanın Biyç’e balıkçı sandallarıyla giderek, yalınayak katılacakları nikah töreni ve güneşin batışının ardından saat 20.30’da kıyıda bekleyen balıkçı tekneleriyle davetliler konakladıkları yerlere uğurlanacakları ve geceyiserbest zamanla geçirecekleri öğrenildi.

31 Ağustos’ta Cem Boyner’in Cunda boğazında bulunan malikanesinde yapılacak düğünün oldukça görkemli geçmesi beklenirken, Ayvalık ve Cunda adasındaki bir çok otel şu anda seçkin davetliler tarafından doldurulduğu öğrenildi.

İş dünyasının ünlü simalarından Koç Holding’in Onursal Başkanı Rahmi Koç’un ‘Nazenin IV’ ismini taşıyan süper lüks yatın Cunda Boğazında bulunan Tavuk Adası açıklarına demirlediği gözlenirken, düğüne; Sabancı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı, Halis Komili gibi iş dünyasının dev isimlerinin katılmasının beklenildiği kaydedildi.

Yılın düğünü olarak kabul edilen organizasyon kusursuz olabilmesi için, TÜSİAD’ın bir önceki Başkanı ve Cem Boyner’in eşi Ümit Boyner’in de yoğun bir çaba gösterdiği belirtiliyor.

Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL Seçim Rekabeti Dijital Pazarlamaya Yansıdı: Son 30 Günde 500 Milyon TL

Editör: TE Bilişim