Romantik Filmleri Neden Seviyoruz? Romantik Filmleri Neden Seviyoruz?
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, 70 bini aşkın esnaf, sanayici ve işadamı ile Konya'nın bir ticaret kenti olduğunu söyledi. KTO'nun Konya ekonomisine, sosyal ve kültürel hayatına büyük katkılar verdiğini dile getiren Başkan Sorgun, söz konusu katkının artarak devam etmesini istedi. Sorgun, "Dinamik ve değişken bir yapıya sahip olan toplumumuz, manevi anlamdaki eksikliğini gidermede önemli çalışmalar yapılıyor. Ancak bu konuda herkese görev düşüyor. Toplumumuzun dini, ahlaki ve manevi yapısının bozulmaması için STK'lara da bu anlamda önem veriyoruz. Binlerce esnafımıza ve vatandaşımıza hizmet eden bir kurum olarak KTO'nun bu yöndeki çalışmalarını biliyor ve takdir ediyoruz. Bundan sonra da üreteceğiniz sosyal projelerin devamını önemsiyoruz" dedi.
"SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLERE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ"
KTO Başkanı Selçuk Öztürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Konya Ticaret Odası olarak Konya ekonomisini ayakta tutmak, geliştirmek ve daha fazla yatırım ve proje üretmek için büyük çaba harcadıklarını söyledi. Bu çalışmalarının yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetleri de hiçbir zaman aksatmadıklarının altını çizen Öztürk, "KTO olarak Konya'ya kattığımız ekonomik değerlerin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerimize de devam ediyoruz. Bu anlamda sizlerin önerdiğiniz konularda da önemli çalışmalarımız var. Bu konuda birçok kurum ve kuruluş ile belediyelerimizle de işbirliği yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönem de Mesleki Eğitim Merkezi'ni hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu merkezde üyelerimiz ve mesleki eğitim için ilimize gelen vatandaşlarımızın tüm sosyal ve kültürel ihtiyaçlarını karşılayacağız" ifadelerini kullandı.
KOP İDARESİ ZİYARETİ
AK Partililer daha sonra KOP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette Babaoğlu'na görevinde başarılar dileyen Ahmet Sorgun, önceliklerinin her zaman Konya'nın kalkınması ve gelişmesi olduğunu söyledi. Başkan Sorgun, "Hükümet olarak bölgesel kalkınmayı önemsiyoruz. Bununla beraber, her bir bölgeyi düşündüğünüz zaman bu aynı zamanda ülkenin de kalkınması anlamına geliyor. İl teşkilatı olarak, Konya milletvekillerimizle ve hükümetimizle beraber bu bağlamda toprağımızın daha verimli ve daha kaliteli bir düzeye ulaşması için bizler de elimizden gelen bütün katkıları vermeye hazırız" şeklinde konuştu.
KOP İdaresi Başkanı Prof. Dr. Mehmet Babaoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Editör: TE Bilişim