Pandemi sonrası yapılan en büyük açık hava etkinliği olma özelliği de taşıyacak olan Big Boyz Festival, gün boyu sürecek eğlence ve heyecan dolu aktivitelerin yanı sıra renkli partilere de ev sahipliği yapacak. Bir çok markanın yeni ürünlerini meraklılarıyla ilk kez buluşturacağı festivalde hobi severler, adrenalin ve aksiyonun sınırlarını zorlayan dopdolu 2 gün yaşayacak.  

Pandemi önlemleri alınarak gerçekleştirilecek olan Big Boyz Festival’in 4.’sü 9 - 10 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul Kadıköy’deki Kalamış Atatürk Parkı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Heyecan dozunu bu yıl daha da artıracak olan Big Boyz Festival hobi meraklılarına araba, motosiklet, spor, eğlence, hava, kara ve denizde kullanılan, adrenalini doyasıya yaşatan araçları deneyimleme fırsatı sunacak.

Mercedes – Benz, BMW Motorrad, Vanderhall, MG Otomotiv, Red Bull, Efes, SPX, Centersport, Hertz, Vaneda, Ecovolt Scooter, Motul, İstanbul Atv, CF Moto, Harley Davidson, KTM, Husquvarna, GasGas, Suzuki, Silence, Victorinox, Hotomobil, Camso, elektrowind, İzeltaş, Mv Agusta, Ohvale, Nent, Desandman, Avart, Enduro Market, Amega, Benelli, Rks, Beta, Acerbis, Mitas,  Aygaz ve Aroma İçecek gibi markaların yer alacağı Big Boyz Festival, bu yıl da aksiyon ve eğlenceyi zirvede yaşatacak. 

Dev markalar yeni ürünlerini meraklılarıyla buluşturacak

Big Boyz Festival’in yaratıcısı Alice Organizasyon’un Kurucusu olan Tolga Alişoğlu, katılımcı birçok firmanın piyasaya yeni sürdükleri ürünleri Big Boyz Festival’de ziyaretçilerle buluşturacağını söyleyerek şu bilgileri verdi: “Motosiklet dünyasının devi Harley Davidson’ın, tarihinde ilk kez enduro segmenttinde ürettiği Pan America modeli, Big Boyz Festival’de motosiklet tutkunları ile bir araya gelecek. MG Otomotiv Türkiye pazarına yeni getirdiği yüzde 100 elektirikli SUV modeli olan MG ZSEV ile festivalimize katılacak. Tüm dünyada çığır açan üç tekerlekli spor otomobil Vanderhall Venice, Carmell ve elektirikli modeli Edison 2’yi Türkiye’de ilk kez Big Boyz Festival’de tüketicilerine sunarken, Mercedes Benz de Yeni Vito modelinin tanıtımını ilk kez Big Boyz Festival’de yapacak.”

Renkli partiler, aksiyon ve adrenalinin sınırlarını zorlayan etkinlikler bir arada

Kuveytli Yazardan Türkiye'ye ve Atatürk'e Saldırı! Kuveytli Yazardan Türkiye'ye ve Atatürk'e Saldırı!

Editör: TE Bilişim