Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor! Z Kuşağındaki 2 Gençten Biri Eğlence Amaçlı Alkol Tüketiyor!
 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Pegasus Havayollarına ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçağın, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na indirildiğini açıkladı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Karkiv (Ukrayna) - Sabiha Gökçen seferini yapan Pegasus Havayollarına ait ve içerisinde 110 yolcu bulunan uçak, yolculardan birinin bomba tehdidinde bulunması nedeniyle tüm tedbirler alınarak emniyetli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na indirilmiştir Park pozisyonuna alınan uçakta güvenlik ekipleri incelemelerini sürdürmektedir. Sabiha Gökçen Mülki İdare Amiri Başkanlığı’nda bir ekip de konuyu tüm detaylarıyla araştırmaktadır"
Kharkov/İstanbul seferini yapan Pegasus Havayolları’na ait uçak Ukrayna asıllı bir kişi tarafından kaçırılmak istendi. Üzerinde bomba olduğunu söyleyen Ukrayna asıllı hava korsanı uçağı Soçi'ye indirmek istedi. Ancak kokpite giremeyince pilotlar "Soçi'ye gidiyoruz" diyerek uçağı Sabiha Gökçen Havalimanı'na indirdi. Uçağı kaçırmak isteyen hava korsanı etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan hava korsanının sağlık durumu iyi. Uçakta 110 yolcu bulunuyor. Güvenlik ekipleri uçaktan incelemelerini sürdürüyor.

SHGM: "UÇAK SABİHA GÖKÇEN'E İNMİŞTİR"

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden (SHGM) yapılan açıklamada, “Pegasus Havayollarına ait Kharkiv-Sabiha Gökçen uçağı havada iken yapılan bomba tehdidi sebebi ile güvenlik altında Sabiha Gökçen'e inmiştir” denildi.

Editör: TE Bilişim