Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler Fahiş Fiyatlara Dur Demek İçin Restoran ve Kafeleri Boykot Edecekler
Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, tasfiyelik hale gelen araç ve eşyaları açık artırmayla satışa sunacak.
Konuya ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, İzmir Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 909 lira ile 50 bin 956 lira arasında değişen 59 binek otomobil, kapalı kasa kamyonet, arazi taşıtı, karavan, akaryakıt tankeri, terminal aracı, römork, motosiklet ve yat motoru gibi aracı açık artırmayla satacak. 

Ergazi Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 8 bin 956,20 lira ile 74 bin 933,54 lira arasında değişen 42 binek oto ile arazi taşıtını açık artırmayla Ankara'da satışa sunacak.

Bakırköy Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli 75 lira ile 552 bin 32 lira arasında değişen tekstil malzemesi, mensucat, ampül, oyuncak, boş konteyner, oto yağı, bisiklet parçası, parlatma taşı, barkod okuyucu, plastik kap, polipropilen fiber ve polyester keçeden oluşan 89 grup eşyayı açık artırmayla satacak.

 İhaleler hakkında ayrıntılı bilgiye "www.gbt.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek.

Editör: TE Bilişim