Nihan Akın Memleketini Çoşturdu Karadeniz'de Müzik Fırtınası Esti Nihan Akın Memleketini Çoşturdu Karadeniz'de Müzik Fırtınası Esti
Halil Ekici(29) yönetimindeki 66 AS 569 plakalı otomobil ile Esenli Beldesi'nden Yozgat'a gelirken belde çıkışındaki virajı alamayarak köprüden dereye uçtu. Köprünün altında oluşan gölete düşen otomobilde sürücü Halil Ekici ve yanında bulunan arkadaşlarından Orhan Alıç (30) boğularak hayatını kaybederken, diğer arkadaşları Süleyman Özcan (27), Ümit Susam (30), Serkan Kurt (31) yaralandı. Yaralılar Yozgat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, Kazada hayatını kaybeden iki kişinin cenazesi ise otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Gençlerin gece Esenli Beldesi'ndeki gazinodan döndükleri ve alkollü oldukları iddia edilirken, vatandaşlar aynı yerde daha öncede kaza olduğunu belirterek, "Beldemizde bir bar var, belediye başkanımız ve valilik uğraştı ancak kapatamadı. İnsanlar gazinoda içiyorlar, kendilerini kaybediyor, giderken de buradaki virajı fark edemiyor köprüden uçuyorlar. Daha öncede burada ölümlü kazalar oldu. Normalde vatandaşlar da virajı alamayarak buradan uçabilir, bu sebeple yetkililerin buraya bir önlem alması gerekir"dedi.




Editör: TE Bilişim