Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı Bayraklı’da minik başkanlar icraatlarını açıkladı
İzmir Masterler Atletizm Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’ı makamında ziyaret ederek, 2014 yılında yapılacak olan Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası’nın İzmir’e getirilmesi sırasındaki katkıları nedeniyle teşekkür etti. Ziyarete dernek başkanı Avukat Aycan Kurtcan, koordinatör Dr.Hikmet Kandeydi ve Genel Sekreter Ercan Özkan, katıldı.
Dernek Başkanı Avukat Aycan Kurtcan, şampiyona hazırlıklarına bugünden başladıklarını Konak Belediyesi’nin maddi ve manevi desteği ile birincilikleri kimseye kaptırmayacaklarını söyledi. Kurtcan,” Başkanımız, gösterdiği ilgi, Türk master atletizmine verdiği destek ile İzmir şehrine ve İzmir insanına kattığı değeri bir kez daha kanıtlamış oldu. Konak Belediye Başkanımız Dr. Hakan Tartan'a sevincimize ve coşkumuza ortak olduğu için yürekten teşekkür ediyoruz. 22. Avrupa Şampiyonası’nın tarihindeki en görkemli ve en iyi organizasyon olacağına inanıyoruz. Türk master atletlerinin en fazla madalya kazanarak, tarihe geçeceği bir şampiyonayı hedefledik” dedi.
Geçtiğimiz yıl, Macaristan`da düzenlenen genel kuruldaki oylamada, İspanya`nın Zaragoza kentiyle yarışan İzmir`in şampiyonaya ev sahipliği yapması kararlaştırıldı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, şampiyonanın İzmir`de düzenlenmesinin, kent için önemli bir atak olduğunu belirtti. Macaristan`da, İzmir ve Türkiye adına başarılı bir tanıtım yapıldığını ve bu nedenle şampiyonanın İzmir’e getirildiğini hatırlatan Tartan, “Bu tür başarılı organizasyonlarla şehrimiz kazanacak. İzmir`in hem tanıtım hem de ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlanacak. Her şey İzmir için” dedi.
Editör: TE Bilişim