Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi. Buca'da KYK Yurtlarında Kalan Öğrenciler Geç Gelen Otobüslerden Şikayetçi.
Annelerin hayat boyu en büyük hazine olduğuna vurgu yapan Başkan Akay yayımladığı yazılı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Yaşadığımız her dakikanın en yüce anlamı annelerimiz; bizler için tek bir günde anlam bulmaz. Onların varlıkları hayatımızın her gününün en büyük manasıdır.

Anne sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. Hayatımızın her anında yanı başımızda olan, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren annelerimiz; ilk öğretmenimiz, hayat boyu yaşamımızdaki en büyük hazinemizdir. Annelerin önemini belirtmek için yüce Peygamberimiz,’’Cennet annelerin ayağının altındadır" demiştir.

Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.Mete Han’ları, Alparslanları, Fatih Sultan Mehmet’leri, Mustafa Kemal Atatürk'leri yetiştiren Türk analarının, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel değerlerine, cennet vatanımızın geleceğine sahip çıkacak evlatları yetiştirmesi hiçbir değerle ölçülemez.En değerli varlığımız, baş tacımız annelerimizin tek beklentisi sevgidir. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, annelerimiz için en büyük armağandır.

En mutlu anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.Anneler Günü vesilesiyle, evlatlarını vatan uğruna şehit veren, acılarını yürekten paylaştığımız annelerimize bir kez daha minnet ve şükranlarımı sunuyorum."
Editör: TE Bilişim