Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık Cemil Tugay; İzmir'i Kazandık
 AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı M.Atillla Kaya’nın başkan olarak görev yapacağı SKM,

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Refik Uzun ile koordineli çalışacak. Ayrıca AK Parti İzmir Milletvekilleri de yerel seçim döneminde sahadaki çalışmalarda kendileri için belirlenen ilçelerde faal olarak çalışacak.
 

Özellikle seçim propaganda döneminde İzmir genelindeki tüm seçim çalışmalarını koordine edecek olan SKM, Büyükşehir Belediye Başkan adayı, ilçe belediye başkan adayları ve milletvekili ziyaretlerinin planlamasını da yapacak.

Bunun yanında, seçim bürolarının çalışma programı, seçim hazırlıkları, görev dağılımı, yol haritasını belirleme, izleme, çalışmaları tek merkezde toplama, sandık görevlilerinin koordinasyonu, eğitimi,

tanıtım ve medya ile basın faaliyetlerini de organize edecek olan SKM’de görev alacak olan isimler şu şekilde sıralandı.

M.Atilla Kaya’nın başkanlığında oluşturulan İl SKM’de, Sinan Aydın, Fırat Aytekin, Yusuf Kenan Çakar ve A.Kadir Uçar başkan yardımcıları olarak görev yapacak.

İl Kadın Kolları Temsilciliği görevini Gül Köyüstü yürütürken İl Gençlik Kolları Temsilciliği görevini ise Ümit Kaymaz sürdürecek.

Bunun dışında; Şule Özdin, Melek Eroğlu, Ömer Günaydın, Halis Hayırlı, Jale Taşoğlu, Gökhan Turamanlar, Ahmet Kurtuluş, Mesut Demirkaya, Habib Sünbül, Saliha Tekin ve Büşra Gülhan Pehlivanlar SKM’de görev alacak.

Teşkilat Koordinatörleri Hüseyin Uzun, Veysel Güldoğan, Hamdi Erdem, Ahmet Şimşek ve Mustafa Gedikoğlu da SKM bünyesinde çalışacak.

SKM UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞACAK

AK Parti’nin İzmir’de yerel seçim sürecindeki çalışmaları ve SKM yapılanması hakkında bilgi veren İl SKM Başkanı M.Atilla Kaya, “Sayın Bakanımızın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının açıklanması ile birlikte hem İzmir’de hem de teşkilatımız mensupları arasında ciddi bir sinerji oluştu.

İzmir’e yıllardır özlemini duyduğu hizmetleri kazandıracak olan Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasında yorulmak bilmeden, yılmadan, durmadan çalışacağız.

Tüm teşkilat mensuplarımız kapı kapı dolaşarak Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın projelerini ve İzmir’e kazandıracağımız hizmetleri anlatacak.

Bu konuda gerek teşkilat mensuplarımız gerekse SKM yöneticisi arkadaşlarımız 30 ilçede tam bir uyum ve ahenk içerisinde çalışarak başarıya ulaşmanın gayreti içerisinde olacaklar.

Kampanya döneminde, İzmir Milletvekillerimizin çalışmaları da çok önemli olacak. Her bir milletvekilimiz, kendilerinin en etkili olacakları bölge ve ilçelerde sahada aktif olarak çalışacaklar.” dedi.

Editör: TE Bilişim