İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı yarışmalarda, Büyükşehir Spor Klubü sporcuları toplam 5 altın, 2 gümüş ve 1 bronz madalya ile şampiyonada büyük bir başarı gösterdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcularından John Turan Karaca, Elifsu Erol, Efe Çetiz, Sıla Sağdıç ve Kumsal Belin katıldıkları farklı kategorilerde altın madalya alırken, Ada Su Mutlu gümüş ve İpek Aytimur’da Bronz madalya kazanan sporcular oldu.
Senior, Junior ve Novice olmak üzere üç farklı kategoride gerçekleştirilen Senkronize Buz Pateni Türkiye Şampiyonası’nda, Junior Kategorisinde Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya almaya hak kazanan İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün “Team İzmir Synchro Ice” isimli takımı gösterileri izleyen seyircileri büyüledi.Dereceye giren sporcular Ece Hergüllü, Açelya Usta, Buse Dinçer, Cem Doğanay, Eylül Kaplan, Eylül Kılınçkaya, Gökçe Akalın, İlke Deniz Selçuk, İlayda Karakuş, İlaydanur Arslaner, İrem Danacı, İris Bolu, Melis Yarar, Melisa Özek, Murat Arguvan, Peri Maral Karabıyık, Pınar Işık, Sude Avşar, Turhan Tosunlar, Zeynep Yiğit’e madalyalarını İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Pervin Şenel Genç takdim etti. Aynı kategoride birinciliği Vizyon Buz Sporları Kulübü (Ankara), üçüncülüğü İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü aldı. Senior kategorisinde yarışan iki takımdan Ankara Üniversitesi Spor Kulübü altın madalya, Vizyon Buz Sporları Kulübü de gümüş madalya almaya hak kazandı. Novice kategorisinde tek olarak yarışan Buzun Aslanları Spor Kulübü altın madalya aldı.
İzmir Büyükşehir takımı antrenörleri Yasemin Uzakgören ve Ayşegül Üzmez de, sporcuları ile gurur duyduklarını ifade etti. Anrenörlerden Yasemin Uzakgören, “bir yıldır yoğun ve yorucu bir tempo ile bu yarışmaya hazırlanıyoruz. Sporcularımızın perfomans ve başarıları bizlere hem umut verdi, hem de gurur duyduk” dedi.


Editör: TE Bilişim