Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
Grup adına açıklama yapan Av. İrfan Koçanal, şunları söyledi: "Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nin ve Türk subaylarının mesajının suç delili olarak gösterilmesini asla kabul etmiyoruz. Masumiyet ilkesi ihlal edilerek, ahlaksızca iftira ve karalamalarla daha yargılama başlamadan suçlu ilan edilen, onurlu Türk subaylarının adil yargılama hakkını savunacağız. Hukuksuzluğa karşı, hukuku savunmak için tüm meslektaşlarımızı ve İzmirlileri adliyeye çağırıyoruz." 
Duruşma salonuna girerken yaşanan arbedede bir meslektaşlarının cübbesinin yırtıldığını ifade eden Koçanal, şunları söyledi: "Bir meslektaşımız darp edilmiş, bir meslektaşımız biber gazı ile tehdit edilmiştir.Ergenekon, Balyoz ve Kafes gibi adlarla adlandırılan davalarla birlikte, değerlendirildiğinde, bu davanın önemi daha iyi anlaşılacaktır." 
Darp edildiğini ifade eden Av. Bülent Karagöz ise, "savunma hakkı engellenemez, kapıda sadece listede adı yazan avukatları alıyorlar. Gerekirse Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız." 
Editör: TE Bilişim