Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü Uluslararası Alanda İzmir’e Proje Ödülü
Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, öldürülüşünün 83'üncü yılında, Menemen Yıldıztepe'de pazartesi günü düzenlenecek törenlerle anılacak. Anma etkinliği sabah 09.30 sularında Menemen Tren Garı önünde toplanılmasıyla başlayacak. Ardından düzenlenecek Demokrasi ve Laiklik Yürüyüşü sonrası, Yıldıztepe’deki törenlere geçilecek.
Anıta çelenklerin konulması, saygı duruşunda bulunulup saygı atışı yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak olan törende Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz Sezgin birer konuşma yapacak. Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşma ve öğrencilerin şiir okumasının ardından "Atatürk'ün Gençliğe Hitabı" ve "Gençliğin Atası'na Cevabı" okunacak olan törende, Asteğmen Kubilay'ın aile fertleriyle hatıra fotoğrafı çektirilecek ve şehitlik ziyareti gerçekleştirilecek.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Menemen Şubesi ve Menemen Belediyesi tarafından saat 12.00’de Belediye Parkı’nda Gençlik Kolları üyeleri de basın açıklaması yapacak, ardından saat 13.00’de İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Metin Feyzioğlu’nun katılacağı bir konferans düzenlenecek.
Editör: TE Bilişim