İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI İZMİR 30’DAN FAZLA ÜLKEDEN GELEN OKUL YETKİLİSİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
15 Aralık Pazar günü Doğal Yaşam Parkı’nda saat 14.00’deki törene, çok sayıda fotoğraf ve doğal yaşam sevdalısı katılacak. Doğal Yaşam Parkı’nda barınan 120’den fazla türde bin 200’ü aşkın hayvanı genç nesillere tanıtmak ve fotoğrafçılığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla ikincisi düzenlenen yarışmaya 287 kişi, bin 435 fotoğrafla katılmıştı.
SEÇKİN JÜRİ ÇOK ZORLANDI

Doğa fotoğrafçısı ve yaban hayatı gözlemcisi Prof. Dr. Bayram Göçmen, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökhan Birinci, doğa Fotoğrafçısı ve yaban hayatı gözlemcisi Prof. Dr. Kazım Çapacı, fotoğraf sanatçısı ve İFOD kurucularından Lütfü Dağtaş, Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Film Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç. Dr. Yüksel Batur’dan oluşan Seçici Kurul, yaptıkları değerlendirmenin ardından dereceye giren 4 fotoğraf ile sergilenmeye değer bulunan 50 fotoğrafı belirledi. Emrah Abi birincilik ve mansiyon ödülüne layık görülürken, Vefa Taner Çankaya ikinci, Serdar Güven üçüncü oldu.

Yarışma birincisine dijital fotoğraf makinesi, ikincisine tablet bilgisayar, üçüncüsüne bisiklet, mansiyon almaya hak kazanana da dijital fotoğraf çerçevesi ile katılım belgesi verilecek.
Editör: TE Bilişim