Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti Atıyla, koyboy kıyafetiyle yine sandık başına gitti
 The Guardian, The Verge, The Atlantic, Huffington Post ve MSN‘in haber sitelerinde haberi “Recep Tayyip  Erdogan: Orada olmayan basbakan”,  “Türkiye başbakanı 3 metrelik hologram ile konuşma yaptı” ve “Türk başbakanı büyük etki yaratmayı biliyor” manşetleri ile verdiler.
 

 
Radikal'in haberine göre İngiliz Guardian gazetesinin internet sitesinde günlük olayların soru-cevap şeklinde ele alındığı 'Passnotes' bölümünde, Erdoğan'ın hologram görüntüsüyle ilgili bir yazı yayınladı. Yazıda ilginç ifadeler yer aldı.
'Bir hayalet mi?' sorusuna "Hayır yaşıyor, aslında o Türkiye'nin Başbakanı" yanıtı verildi.
 
Yazıda "Neden saklanıyor" sorusunun karşılığında ise şu yanıt yer aldı: Hayır, sadece meşgul. Erdoğan geçen Pazar iktidardaki AKP ’nin toplantısına katılamayınca alternatif bir düzenleme yaptı.
 
21. YÜZYIL SİYASETİNE HOŞGELDİNİZ
 
ABD’nin köklü dergisi The Atlantic haberi “21. yüzyıl siyasetine hoşgeldiniz” alt başlığı ile aktarırken, CNN’in de bu teknolojiyi bir süre kullanmaya heves ettiğini ancak halktan gelen alaycı eleştiriler üzerine bu hevesine son verdiğini anlattı. Haberde, Erdoğan aynı kaderi paylaşmayacağa benziyor denildi.
 
Başbakan Erdoğan’ın haberi The Atlantic dergisinde en popüler ilk 10 haber arasında 3. haber oldu...

Editör: TE Bilişim