İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi İzmir Buca'da Feci Kaza 2 Kişi Yaşamını Yitirdi
 Karşıyaka Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek turnuvanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten yöneticiler, “Belediyemizin imkanları takımımıza çok şey katmaktadır. Kendi sahamızda ve seyirci avantajı ile maçlara çıkınca başarılarımız artıyor. Euro Cup Final Four’da da aynı başarımızı sürdüreceğiz. Kupayı kulübümüze kazandıracağımıza inanıyoruz. Sizlerin desteği bizlere güç veriyor“ diye de ekledi.
Pınar Karşıyaka’nın başarılarıyla gurur duyduğunu belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak ise, “Karşıyaka’da spor sahalarını arttırmak istiyoruz. Arena artık yetmemeye başladı. Bunun için 1500 kişilik seyirci kapasiteli yeni bir salon inşaatını başlattık. Semtlerimizdeki amatör sporcularımıza profesyonel takımlardaki imkanları sunan sahalar yapıyoruz. Bu sahalarda daha çok sporcu yetişecek, KSK’ye daha çok altyapı desteği sağlayacak“ dedi.
Euro Cup Final Four maçlarını mutlaka izlemek istediğini de belirten Başkan Durak, “Bu inançla mutlaka başarılı olursunuz. Her zaman yanınızdayız“ mesajını da verdi.

Editör: TE Bilişim