13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı 13. Alaçatı Ot Festivali Coşkusu Edis ile Zirveye Çıktı
Aynur ve Mustafa Keser çifti Seferihisar-Doğanbey mevkiinde oluşturulan korularında aile yakınları ile birlikte fidan diktiler. 
Ege Orman Vakfı Proje, Eğitim ve Gönüllülerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yasemen Bilgili, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içinde yapılan ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bilgili; “Doğaya gönül vermiş bir ailesiniz. Oluşturduğunuz koru ile hem kaybettiklerinizin adını yaşatacaksınız hem de ailenizin adını yaşatacaksınız.” dedi. Bilgili, katkılarından dolayı teşekkür ederek Aynur-Mustafa Keser çiftine plaket takdim etti.
Keser Ailesi adına konuşan Bilge Gülbin Gülgeç; uzun yıllardır Ege Orman Vakfı’nın faaliyetlerini gönüllü olarak desteklediklerini söyledi. Gülgeç; “Ege Orman Vakfı çok farklı ve güzel işler yapıyor. Ağaçlandırma çalışmasına katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bin fidan bin can demek bin canda çevrenin güzelliği oksijenin artması demek. Ege Orman Vakfı’nın her zaman destekçisi olacağız. Herkesi destek olmaya çağırıyoruz.” dedi.
Konuşmaların ardından Keser Ailesi fidanları toprakla buluşturdu. 
Editör: TE Bilişim