İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
Törene Gıda Tarım ve Hayvancılık İl müdürü Ahmet Güldal, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük, Ödemiş Ziraat Odası Başkanı Ahmet Kocaağa, Kaymakçı Belediye Başkanı Halil Güler, İzmir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Çelikkale, Gıda Tarım ve Hayvancılık Ödemiş İlçe Müdürü İbrahim Altıntaş da katıldı.
İzmir Damızlık Sığır Yetişticileri Birliği Çelikkale, törende Şanlıurfa'nın Bozova ilçesina bağlı Gökören köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Habib Yetim ile gönderilecek büyükbaş hayvanlara ilişkin protokol imzaladı. Yapılan protokol imza töreninde konuşan Birlik Başkanı Mehmet Çelikkale, “İzmir artık sütün başkenti olarak gösterilmektedir. İzmir artık yalnızca sütün değil, hayvancılığın da önemli bir başkenti olacak“ diye konuştu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık il müdürü Ahmet Güldal ise, “Tarım ve hayvancılık Ödemiş ilçesinde yoğun bir şekilde yapılmaktadır. Devlet tarafından da bir çok teşvikler ve hayvancılığı daha çok destekleyici krediler de yoğun ve çok yönlü olarak verilmektedir. Bizler de bu desteklemelerde üzerimize düşen görevi her zaman yerine getiriyoruz. Bugün yapılan protol ise son derece önem taşımaktadır. Her iki tarafa hayırlı ve ugurlu olsun“ dedi.

Editör: TE Bilişim