Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül Sıfır Atık Yarışması'ndan İzmir'e Ödül
Devlet ve üniversite hastanelerinde özellikle aranılan pekçok bölümü bünyesinde barındıran Madical Park İzmir hastanesi önümüzdeki dönemde organ naklinde de hizmet vermeyi planlıyor. Basınla tanışma toplantıları kapsamında Türkiye Gazetesi yetkililerini ağırlayan Medical Park İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Beken düzenledikleri basın toplantısında İzmir'in henüz tam anlamıyla
keşfedilmediğini, gelecek 5 sene içerisinde oluşan yatırımlarla birlikte İzmir'e ikinci bir İzmir daha katılacağını söyledi. Türkiye Gazetesi yetkililerini ağırladıkları için son derece mutlu olduklarını belirten Beken, hastaneleriyle ilgili detaylı bilgiler verirken Medical Park İzmir Hastanesi'nin 45 bin 609 metrekare alana kurulduğunu, hastanede 10 tanesi engelli yatağı olmak üzere toplam 244 adet hasta yatağı bulunduğunu ve yaklaşık 770 kişiye iş verdiklerini kaydetti. Beken, İzmir ve İzmirliyle
ilgili önemli tespitlerde bulunduklarını belirterek, ''Bizim yönetim kurulumuz olarak bir tespitimiz var. İzmir'i çalışan ve kalkış yapmak üzere olan bir uçağa benzetiyoruz. Biz bu yüzden en büyük yatırımımızı İzmir'e yaptık ve tespitimizde de haklı çıktık diyebilirim. Neredeyse tam yatak kapasitesiyle çalışıyoruz'' diye konuştu.
Hastanenin ücretli ve özel sağlık sigortalı hastaların yanı sıra SGK ile anlaşmalı olduğunu, İzmirlileri hastanelerinde ağırlamak istediklerini söyleyen Beker, İzmir Üniversitesi ile imzaladıkları protokol gereği 2012 yılı itibariyle Üniversite Hastanesi olma özelliğinede sahip olacaklarını söyledi.
ORGAN MERKEZİ HEDEFİ
2012 yılı içerisinde onkoloji, kemik iliği ve organ nakli gibi alanlarıda bünyesinde barındırmayı hedefleyen Medical Park İzmir Hastanesi, sadece ülkemize değil, Avrupa'da da en fazla tercih edilen organ nakli ve tedavi merkezi olmayı hedefliyor. Bunun için gerekli alt yapı çalışmaları yapılan ve akademik kadrosunu düzenleyen Medical Park İzmir Hastanesi yasal prosedürlerin ardından vakit kaybetmeden bu alandaki hedefini hayata geçirmek için çalışmalar yapıyor.

Editör: TE Bilişim