Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor. Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Günlük 2000 Kişiye İftar Veriyor.
Düzenlediği kampanyalarla İzmirlilerin doğalgaza geçişini kolaylaştırmaya çalışan İzmirgaz, bankalar ve iç tesisat firmaları aracılığıyla tüketiciye tesisat dönüşümünde iki alternatif sunuyor. İzmirliler, kampanyaya dahil olan iç tesisat firmalarından birine gittiklerinde bankaların, İzmir’e özel olarak hazırladıkları, her bütçeye uygun kredi veya kredi kartı ödeme seçeneklerinden birini kullanma şansına sahip olacaklar. 2 Mayıs itibariyle başlayan kampanya, 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca yaz mevsimini göz önüne alan İzmirgaz, bir gözlük firmasıyla yaptığı anlaşma ile kampanya süresince abone olan herkese güneş gözlüğü indirim kuponu hediye ediyor.

PAZAR ARAŞTIRMALARI KAMPANYAYI BELİRLEDİ

İzmirlilere en iyi seçenekleri sunmak için titiz bir hazırlık döneminde sonra kampanyayı oluşturduklarını belirten Genel Müdür Yandımata, “Yaptığımız pazar araştırmaları sonuçları bize çok sayıda tüketicinin maddi koşullar nedeniyle doğalgaza geçemediklerini gösterdi. Tüketici eğilimleri ve iç tesisat firmalarının da görüşleri doğrultusunda kampanyamızın içeriğini belirledik. Bankalarla yaptığımız görüşmeler sonucunda kredi kartı ve kredi seçenekleri için İzmir’e özel, her bütçeye uygun olacak şekilde en iyi fiyatlandırma ve taksit olanaklarını aldık. Doğalgaz geçmek isteyen İzmirliler kampanyaya dahil olan iç tesisat firmaları, banka şubeleri ve İzmirgaz kurumsal sitesi aracılığıyla ayrıntılı bilgi alarak tesisat dönüşüm işlemlerine başlayabilirler” dedi.

DÖNÜŞÜM İŞLEMLERİNİ KIŞA BIRAKMAYIN


Dönüşüm işlemleri konusunda İzmirlileri uyaran Yandımata, “Eylül ayından itibaren doğalgaz geçişte büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bu yoğun dönemde tüketici iç tesisat firması bulmakta bile zorlanıyor. Doğalgaza geçişin nispeten daha az olduğu yaz ayları dönüşüm için en uygun dönemlerdir. İzmirlilere kış aylarına girmeden doğalgaz işlemlerini tamamlamalarını öneriyorum” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim