Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması Başkan Tugay'ı duygulandıran buluşması
Karşıyaka’nın kültürel ve turistik yerlerinin tanıtıldığı stant büyük ilgi görürken, Konya Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Mehmet Aydoğan’da katkıları nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’a plaket verdi. 
Karşıyaka’nın tanıtımı için ulusal ve uluslararası pek çok fuar ve farklı etkinliklere katılan Karşıyaka Belediyesi, hemşeri derneklerinin organizasyonlarında da onların yanlarında yer alıyor. Konya Dernekleri Federasyonu, kendi kültürlerini İzmirlilere daha iyi tanıtabilmek için İzmir Fuarı’nda 4 gün sürecek etkinlikler başlattı. Başta İzmir’de yaşayan Konya kökenliler olmak üzere büyük ilgi gören fuar alanında Karşıyaka Belediyesi de kendi standını açtı. Karşıyaka Belediyesi’nce geçtiğimiz günlerde hazırlanıp sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına giren “İpek Siyah mantolu” şarkısının klibi burada da yoğun ilgi gördü.
Karşıyaka’nın her ortamda tanıtımını yapmaya çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Karşıyakamızda tanıtılacak çok yer var. Belediyemizce son yıllarda kazandırılan tesislerle birlikte her geçen gün daha da ilgi gören kentimizin güzelliklerini daha çok kişiyle paylaşma arzusundayız. Karşıyaka standına ilgi gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum“ dedi.

Editör: TE Bilişim