İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı İzmir’de karısını bıçaklayarak öldüren 58 yaşındaki adam tutuklandı
 Gerek MHP teşkilatlarında gerekse sosyal hayatında sohbet ettiği her kadına “Siyasette aktif olun” çağrısı yapan Koç, Türk siyasetinin daha temiz bir hale gelmesi için kadın eli değmesinin şart olduğunu vurguladı.

En büyük destek eşi ve kızlarından
  Milliyetçi Hareket Partisi İzmir 2. Bölgeden Milletvekili aday adaylığını açıklayan Murat Koç Türk siyasetinde kadınların daha fazla ve daha aktif şekilde yer alması için önemli çalışmalar yapıyor. Milletvekili aday adaylığı açıklamasını eşi Pınar Koç’la birlikte kürsüye çıkarak yapan Murat Koç gerek siyaset gerek iş yaşamında kendisine en büyük desteği eşi Pınar Hanım ve kızları Elif ile Esra Koç’un verdiğini söyledi.  

Ziyaret ettiği Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarında özellikle Kadın Kolları Üyelerinin kendisine gösterdiği ilgi ve verdikleri destekten çok mutu olduğunu belirten Koç, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendinin  “Bizimle yürü Türkiye” çağrısına icabet ederek MHP iktidarı için çalışmalar yürüten kadınlarımız, hem Türkiye’nin hem de çocuklarımızın geleceği için çok önemli bir görev üstleniyorlar” diye konuştu.
Kadınlarımız bize yön verecek
 Türkiye nüfusunun yüzde 51’ini kadınların oluşturduğunu belirten MHP Milletvekili aday adayı Koç, “Geleceğimizi inşa eden kadınlarımızdır çünkü çocuklarımıza terbiye veren, onları yetiştiren ve bu ülkeye kazandıranlar en değerli varlıklarımız olan annelerimizdir. O yüzden bayanların siyasette en aktif düzeyde olması gerekir.

Tüm hanım kardeşlerimize sesleniyorum kendinizi siyasetin dışında tutmayın ben tüm çalışmalarımda bayan arkadaşlarımıza siyasete girmesi gerektiğini söylüyorum. Maalesef Türkiye’de siyaset kirletildi artık Türkiye’ye kadın eli değmesi lazım. Türk kadının şefkati zarafeti ve temizliği siyasetimizin kalitesinin artması için çok önemlidir” dedi.

Farklı bir Milletvekili olmak için yola çıktıklarını sözlerine ekleyen Murat Koç  “Görev verildiği takdirde her hafta sonu İzmir’de teşkilatlarımızla buluşacağız, köylerimize gideceğiz, ne yapabiliriz diye düşüneceğiz. Bu görevimizde bizi en iyi yönlendirecek olanlar kadınlarımızdır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim