Mide Ülserine Karşı  Doğal Probiyotik  Arı Ekmeği Tavsiyesi Mide Ülserine Karşı Doğal Probiyotik Arı Ekmeği Tavsiyesi
Kapak düşüklüğü olan kişilerde vücutta başka bir sorun olmadığından da emin olmak gerekir. Aslında çok ilginç bir şekilde, örneğin akciğer hastalığında bile kapak düşüklüğü olabilir. Çünkü göz kapağına giden sinirler oralardan da geçiyorlar" dedi.
Özellikle çocuk yaşta görülen göz kapağı düşüklüklerinin ciddiye alınması gerektiği konusunda uyarıda bulunan Dr. Görkem, "Özellikle çocuk yaşta kapak düşüklüğü çok daha önemli oluyor. Çünkü, kapak düşüklükleri görmeyi engellediği için çocuğun beyni görmeyi öğrenemeyebiliyor. Bununla beraber ciddi göz tembelliği oluşabiliyor çocukta" diye konuştu.
Göz kapağı düşüklüklerini gerçek ve yalancı göz kapağı düşüklüğü olarak ikiye ayırabileceklerini belirten Dr. Gülin Görkem şunları kaydetti:
"Gerçek kapak düşüklüklerinde, göz kapağı bir bütün olarak aşağı doğru inip görmeyi engelliyor. Yalancı kapak düşüklüğünde ise göz kapağının üzerindeki cilt esneyerek kirpiklerin üzerine doğru sarkıyor, cilt görmeyi engelliyor. Biz buna yalancı kapak düşüklüğü diyoruz. Kapak düşüklükleri kişinin görüntüsünü bozuyor, görmesini de engelliyor. Kapak düşüklüğünün hangi yaşta, kimde olduğu son derece önemli. Öncelikle hastada kapak düşüklüğünün yanı sıra başka bir hastalık olup olmadığından emin olmak gerekiyor."

Editör: TE Bilişim