Bedeninize Kulak Verin Size Bir Mesajı Olabilir! Bedeninize Kulak Verin Size Bir Mesajı Olabilir!
Üniversal Özel Kuşadası Hastanesi’nin açılışı nedeniyle düzenlenen kokteyle Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen ve Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün’ün de aralarında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Kokteylin ve konuşmaların ardından hastane bölge halkına hizmet vermeye başladı.
İlk etapta 6’sı süit 42 hasta odası ve 66 yatak kapasitesi ile hizmete giren 10 bin metrekare kapalı alana sahip Özel Universal Kuşadası Hastanesi’nin yakın gelecekte kapasitesini 150 yatağa kadar çıkaracağı belirtilirken, 24 yataklı yoğun bakım ünitesinde koroner, kardiyovasküler, dahili, cerrahi ve yeni doğan yoğun bakım bölümleri bulunuyor. Kuşadası başta olmak üzere Selçuk, Söke ve Didim’de kardiyoloji, beyin cerrahisi, ürüloji gibi bulunmayan dallarda büyük bir ihtiyacı karşılayacak hastane, üçüncü basamak yoğun bakım üniteleriyle de ileri derece tetkik ve tedavi olanağı sağlayacak.
Bu arada, Tüm branşlarda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşmalı olan Universal Kuşadası Hastanesi’nde hizmet verecek branşlar şöyle: Acil Servis, Anestezi ve Reanimasyon, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Biyokimya, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dahiliye, Dermatoloji, Estetik Cerrahi, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları, Mikrobiyoloji ve Enfeksiyon Hastalıkları, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Radyoloji, Üroloji, Yoğun Bakım Üniteleri.


Editör: TE Bilişim