Göztepe  Adım Adım Süper  Lige Yürüyor Göztepe Adım Adım Süper Lige Yürüyor
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri’nde haftalık değerlendirmede bulundu. Geçen hafta deplasmanda karşılaştıkları Beşiktaş maçını değerlendirerek konuşmasına başlayan Özdilek, rakip olarak gördükleri bir takıma kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Beşiktaş karşısında kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini hatırlatan Özdilek, "İlk 60 dakika oyun istediğimiz gibi gitti. Ama son 30 dakikada durumumuz hiç iç açıcı değildi. Gol yollarında da becerikli değildik. Rakibe çok çabuk teslim olduk. Golü yiyince demoralize olduk. Çabuk pes ediş ve kabulleniş var. Son dakikalardaki mücadele bize yakışmadı. Skor ne olursa olsun pes etmemeliyiz. O maçı kazansaydık ilk 4 için çok önemli bir adım atacaktık. Üçüncülük şansımız zor ama, dördüncülük iddiamız devam ediyor” diye konuştu.
"BURSA MAÇINI KAZANACAĞIZ"
Bursaspor karşılaşmasının öneminden bahseden Özdilek, "Bursaspor maçını kazanırsak çok önemli bir adım atacağız. Ligde her maç zor. Kalan 5 maçta öyle olacak. Ama bizim her takımı her yerde yenebilecek gücümüz var. Bursaspor maçı çok zorlu geçecek. İyi bir rakibe karşı oynayacağız. Tek düşüncemiz kazanmak olacak ve o maçı kazanacağız. Kazanarak sonraki haftalara ümitle bakmak istiyoruz. Rakibin ne yapacağı önemli değil bizim ne yapacağımız önemli. Pazar günü Antalyaspor kazanmak için sahada olacak” ifadelerine yer verdi.
Özdilek, Emre ve Koray’ın hafif sakatlıklarının olduğunu ve hafta sonu takımdaki yerlerini alabileceklerini belirtti.

"İLK 4 İDDİAMIZ DEVAM EDECEK"
Amaçlarının ligde kalan 5 haftayı en iyi şekilde değerlendirmek olduğunun altını çizen Özdilek, “Bursaspor maçı kazanmamız gereken bir maç ve kazanacağız. Fikstür avantajımız var ama bunu sahada da avantajlı hale dönüştürmeliyiz” dedi.
Sezon başında hiçbir zaman Avrupa hedefi koymadıklarını hatırlatan Özdilek, “Ne takımım ikinciyken, ne de altıncıyken bu açıklamayı yaptım. Bu yıl hedefimiz ilk ondu. Bursaspor maçını kazanırsak rakibimizle puan farkı 3’e inecek. Bursa maçını kazanmak yetmiyor. Ardından gelen maçlar da çok önemli. Bursaspor maçını kazanırsak yol haritamıza netleşecek. Kazanıp ilk 4 iddiamızı devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

İKİNCİ YARIDAKİ DÜŞÜŞ
Özdilek, ligde ikinci yarıdaki düşüşleri ile ilgili olarak ise, "İkinci yarıdaki çizgimiz takım halinde doğru değil. Bunu uzun süren sakatlık ve kupa maçlarına bağlıyorum. Ligde bulunduğumuz yer kötü değil ama çok daha iyisi olabilirdi” ifadelerini kullandı.

“SEVGİYE SEVGİYLER KARŞILIK VERDİM”
Mehmet Özdilek, taraftarların Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba’yı yuhalarken kendisine sevgi gösterisinde bulunulması ile ilgili olarak şunları söyledi: 
"14 yıl Beşiktaş’a hizmet ettim. 11 yıl önce futbolu bıraktım. Beşiktaş taraftarı geçen yılda bana aynı sevgiyi gösterdi. İnönü’ye gittiğimde her zaman bu sevgiyi görüyorum. Ben de taraftarın içten sevgisine içtenlikle cevap verdim. Doğrusu da buydu. Başka bir düşünce yoktu. Sevgiye sevgiyle karşılık verdim.”
Özdilek, bu hafta takım kadrosunda ciddi değişiklikler yapacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim