5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı 5.Uluslararası Latmos Ultra Maratonu Tamamlandı
Silivri'deki ilk duruşmada kendisine destek veren taraftarlara,"Burada üşümeyin, Çağlayan'a gelin" diyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu çağrısına Sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerinden itibaren adliye binasının yanındaki meydanı dolduran taraftarlar, Aziz Yıldırım ve yöneticilere destek verdiler. Soğuk havaya aldırmadan üstünü çıkartan bir Fenerbahçe taraftarı, üzerindeki "Üşümüyoruz Başkanım" yazısıyla dikkat çekti. Çok sayıdaki Fenerbahçe taraftarı
tezahüratlarla Başkan Yıldırım ve yöneticilere destek verirken, Galatasaray ve basın mensuplarına ise tepki gösterdiler.
Bu arada, İsveç Fenerbahçeliler Derneği'nden bir grup taraftar da Aziz Yıldırım ve yöneticilere destek olmak için Çağlayan'a geldi. Davayı yakından takip edeceklerini belirten taraftarlar, "Başkanımıza ve yöneticilerimize destek için buraya geldik. Davayı yakından takip edeceğiz" dediler.  Bazı taraftarlar da davanın tutuklu sanıklarından Bülent Uygun'a destek vererek, Uygun'un asker selamı verdiği fotoğrafının yer aldığı "Asla Yalnız Yürümeyeceksin" pankartı açtılar.
Öte yandan, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı.




Editör: TE Bilişim