Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım Menopoz Döneminde Pilates: Kadınların Sağlıklı Yaşamı İçin Bir Adım
 UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanşında Benfica'ya 3-1 yenilerek kupaya veda eden Fenerbahçe, Türkiye'ye iniş yaptı.
Ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil eden Fenerbahçe'yi Sabiha Gökçen Havalimanı'nda çok sayıda taraftar karşıladı. Sarı-lacivertli taraftarlar, oyunculara alkışla destek verdi.

Özellikle maç içinde aldığı darbe ile tüm Türkiye'yi merak içinde bırakan Gökhan Gönül'e taraftarların yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

GÖKHAN GÖNÜL KONUŞTU

Benfica maçında geçirdiği sakatlık sonrası açıklamalarda bulunan Gökhan Gönül, "Benim sakatlanmam önemli değildi. Keşke turu geçseydik de bu önemli değil. Ancak beni şu mutlu etti; Türk insanı böyle durumlarda birleşiyor. Bunu çok seviyorum. Farklı takımların taraftarları da bana mesaj attı. Onlara çok teşekkür ederim" diye konuştu

Şampiyonluk yarışına da ayrı bir parantez açan Gönül, "Artık elimizde Türkiye Kupası kaldı. Lig şampiyonluğu çok zor ama sahaya çıkıp mücadele edeceğiz. Kazanırız veya kaybederiz ama sahada formanın hakkını vereceğiz. Artık arkaya bakamayız. Klasik ama önümüze bakmalıyız." diyerek sözlerini noktaladı.

 
Editör: TE Bilişim