Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı Fenerbahçe sahadan çekildi, TFF Süper Kupa yarıda kaldı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Teşvik Müsabakaları Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı. İki gün süren müsabakalar minikler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapıldı. 100’ün üzerinde öğrencinin katıldığı masa tenisi müsabakaları oldukça zevkli ve çekişmeli geçti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Şube Müdürü Hüdaverdi Uğur, Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Yakutiye Spor Salonu Sorumlusu Nuri Eren ile Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Coşkun’un da izlediği müsabakalarda dereceğe giren sporculara madalya takımlara da kupaları verildi.
Cumartesi ve Pazar günü yapılan müsabakaların ardınhdan minik bayanlarda Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu birinci olurken, Tuzcu Mimar Sinan İlköğretim Okulu ikinci, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu üçüncü oldu. Minik Erkeklerde şampiyonluğu Erzurum Gençlikspor kazanırken, Tuzcu Mimar Sinan İlköğretim Okulu ikinciliği, Veyis Efendi İlköğretim Okulu ise üçüncülüğü elde etti. Yıldız Bayanlarda Saltukbey İlköğretim Okulu A takımı birinci olurken, aynı okulun B takımı ikinci oldu. Horasan İnkılap İlköğretim Okulu ise üçüncü sırada yer aldı. Yıldız Erkeklerde Dereboğazı İlköğretim Okulu birinciliği kazanırken, Erzurumlu Emrah İlköğretim Okulu ikinci, Evliya Çelebi İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.
Genç Bayanlarda İbrahim Hakkı Fen Lisesi birinciliği kimseye kaptırmazken, genç erkeklerde de şampiyonluk kupası İbrahim Hakkı Fen Lisesi’nin oldu. Erzurum Gençlikspor’u zafere taşıyan Antrenörler Mahmut Çağlayan ile Uğur Toprak, şampiyonluk kupasını Gençlikspor’a kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim