Sevgililer Günü MediaMarkt’a “aşkla” geliyor

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala sevdiklerine sürpriz yapmak isteyenlerin adresi MediaMarkt olacak. “Aşkına Hediye Bak” sloganı ile yüzlerce üründe indirim yapan MediaMarkt, farklı hediye fırsatları ve bol taksitli ödeme seçenekleri sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisine son teknoloji hediye almak isteyenlere pek çok alternatif sunan MediaMarkt, 8 Şubat tarihinde başlayan indirimler kapsamında cep telefonlarından bilgisayarlara, kişisel bakım ürünlerinden oyun konsollarına ve kahve makinalarına kadar yüzlerce üründe özel indirime gidiyor. MediaMarkt; 14 Şubat indirimlerine özel olarak;

OPPO cep telefonu alan teknoloji severlere 349 TL değerindeki Arzum Kahve makinesini hediye ediyor.

Samsung Galaxy A9 akıllı cep telefonu 3199 TL’den satışa sunuluyor. Aynı zamanda Samsung Galaxy A9 128 GB alan tüketicilere özel 419 TL değerindeki genişletilmiş garanti paketini 99 TL’den sunuluyor.

Üstelik teknoloji severler kampanyadan cep telefonlarında 10 aya varan masrafsız ve faizsiz taksit avantajıyla yararlanıyor.

Tüm kategorilerde kaçırılmaz fırsatlar

MediaMarkt’ta 8 -14 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya özel;

Sportif aşıklar için Samsung akıllı saatlerde 2. Samsung saatte % 50 indirim uygulanıyor.

Besinlerin olumlu etkisini arttıracak 25 öneri Besinlerin olumlu etkisini arttıracak 25 öneri

Bakımına önem veren aşıklar için Braun Erkek Bakım Kiti ve Oral B Elektrikli Diş Fırçası seti 299 TL’den satışa sunuluyorken Philips Lazer Epilasyon aleti alana 150 TL’lik MediaMarkt indirim çeki hediye ediliyor. Ayrıca tüm kişisel bakım ürünlerinde de 12 taksit imkanı uygulanıyor.

Bilgisayarlarda ise yüzde 30’a varan özel indirimler ve 6 aya varan taksit seçenekleri uygulanıyor. Üstelik 1 Şubat itibarıyla tüm mağazalarda aktif olan MediaMarkt CLUB sadakat programına üye olan teknolojiseverler, kampanyadan “Hoş Geldin Kuponu” da kazanıyor.

Editör: TE Bilişim