Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği Seyahatte Ramazan Bayramı ve Ara Tatil Hareketliliği
Lale Devri dizinin ünlü oyuncuları Serenay Sarıkaya, Tolgahan Sayışman ve Selen Soyder, Bursa'da bir alışveriş merkezinde hayranlarına imza dağıttı. Erken saatlerden itibaren alışveriş merkezine akın eden vatandaşlar, ünlü oyunculardan imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Serenay Sarıkaya ve Tolgahan Sayışman'dan imza alan Şeyma isimli genç bir kız ise gözyaşlarına hakim olamadı. Uzun süre ağlayan kızı Sarıkaya sakinleştirdi.

"İLK İMZA GÜNÜM"
İhlas Haber Ajansı'nın sorularını cevaplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, hayatındaki ilk imza gününe katıldığını belirterek, "Harika. Çok heyecanlıyım. Benim ilk imza günüm, o yüzden ayrı heyecanlıyım. İlgi çok etkileyici ve büyüleyici" dedi.
Tolgahan Sayışman ise, "Mutluyum. Bu kadar büyük ilgi olacağını tahmin edememiştim. Gittiğimiz her yerde böyle karşılanmak bizi gururlandırıyor" diye konuştu. Selen Soyder ise kendilerini yalnız bırakmayan hayranlarına teşekkür etti.

KALABALIĞIN ELİNDEN BÖYLE KAÇTILAR
Programın ardından alışveriş merkezinden otoparka inmek isteyen oyuncular kalabalığın elinden zor kurtuldu. Ünlü oyuncular asansöre binerek uzaklaşmaya çalışırken hayranları da merdivenlere yöneldi. Merdivenlerden inen genç kızlar Tolga Sayışman'a dokunmak isterken, güvenlik görevlileri kalabalığı güçlükle kontrol altına aldı.

Editör: TE Bilişim