KISA ABİYE ELBİSELER 2019'A DAMGA VURACAK

Birbirinden şık abiye tasarımlarıyla modaya yön veren Carmen Abiye, yılın trendi olan kısa abiye elbise modelleriyle 2019’da kadınların gözdesi olacak.

Carmen Abiye, 2019 koleksiyonunda abiye elbise şıklığını mini/midi elbiseler ile ustalıkla birleştiren modern tasarımlara imza atıyor. Bu sezon kısa abiye modelleri, sadece dizüstü boylarda değil kadınların vücut tipine göre istedikleri boy aralığında üretilerek her zevke göre geniş bir seçenek imkanı veriyor.

Carmen Abiye 2019 koleksiyonunda yer alan topuklu ayakkabı ile kombinlenebilecek diz üstü bir abiye elbise veya rahatlığı tercih edenler için dizin biraz altında biten, sade ve birçok şekilde kombinleme alternatifi sunan kısa abiye elbiselerle şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.

Vücut tipinin daha uzun görünmesini isteyen kadınlar, Carmen Abiye’nin diz üstü modellerini yüksek bir topuklu ayakkabı ile kombinleyerek istedikleri şıklığı elde edebiliyor. Boyunun çok uzun olduğunu düşünen kadınlar, babet ile kombinledikleri hafif diz altı abiye elbiselerle zarif bir görünüme kavuşuyor.

Carmen Abiye’nin 2019 koleksiyonunda kısa abiye modellerinde en çok straplez kesimler, ince askılı saten dataylar ve özellikle bütün bir omzu kaplayan dantel işlemeli kumaşlar öne çıkıyor. Kısa abiye elbise modellerinde bu yıl kalın ve kaba kumaş algısı da yıkılıyor. Hem kısa hem de ince saten ve şifon elbiseler zarafetiyle kadınları büyülüyor.

Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi! Bu yıl çalışanları ‘tükenmişlik salgını’ etkiledi!

Düğün ya da davetler için tercih edeceğiniz Carmen Abiye’nin dantel, saten veya şifon kısa abiye elbiselerini 2019 sezonunun trend aksesuarları ve ayakkabıları ile kombinleyip gecenin yıldızı olabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim