Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Olympiakos’a Konuk Oluyor
90'Orta alanda top kapma mücadelesinde Necip, Sneijder'e faul yaptı ve sarı kart gördü.
90'Karşılaşmanın sonuna maçın hakemi Tolga Özkalfa 4 dakika ilave etti.

89'Tomas Sivok hakeme itirazlarında dolayı sarı kart gördü.

87'Beşiktaş'ta Dentinho sağ kanattan rakip yarı alana geçtiği anda Engin'in müdahalesiyle yerde kaldı. Karar serbest vuruş.

86'Galatasaray'da Selçuk kendi yarı sahasından sağ kanattan ileriye hareketlenen Hamit'e uzun gönderdi ama Gökhan araya girip topu taca gönderdi.

85'Fernando Muslera'nın tedavisi tamamlandı ve oyuna devam edecek.

83'Kullanılan serbest vuruşta Muslera ve Holosko topa hareketlendi. Muslera topu uzaklaştırdıktan sonra Holosko'nun müdahalesiyle yerde kaldı ve oyun durmuş durumda.

82'Konuk ekip sağ kanattan atağa çıktı ve top İbrahim Toraman'dayken ev sahibi ekip savunması topa taca gönderdi. Atağın devamında diğer kanatta Hamit, Gökhan Süzen'e yaptığı hareketten sonra sarı kart gördü.

81'Ev sahibi ekip Hamit Altıntop'la sağ kanattan atağa çıktı ama Hamit rakip yarı alanın ortalarında yerde kaldı ve karar faul.

70'Orta alanda top kapma mücadelesinde top Galatasaraylı oyuncularda kaldı ve rakip yarı alana geçtiler. Ardından Engin topu kaybetti.

69'Galatasaray'da Johan Elmander oyundan çıkarken yerine Hakan Balta oyuna girdi.

68'Siyah beyazlı ekip sol kanattan atağa çıktı ama Hamit araya girdi ve topu aldı. Ardından Veli, Hamit'e faul yaptı.

67'Veli takımını atağa çıkarken topu kaybetti ve Galatasaray ani atağa çıktı. Hamit ceza sahası sağ tarafının son çizgisinde içeriye çevirdi ama top kaleci McGregor'da kaldı.

66'Beşiktaş atağı sol kanattan gelişti. Atağın yönü sağ kanada çevrildi ve Necip topla buluştu. Necip ceza alanına girmek isterken yerde kaldı ama hakem oyunu devam ettirdi.

64'Galatasaray atağı sağ kanattan gelişti ve topla en son Engin orta alanda buluştu ama pası isabetsiz kaldı.

61'Felipe Melo, Oğuzhan'la tartışmasında sonra Tolga Özkalfa tarafından kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

59'Beşiktaş'ta Olcay Şahan oyundan çıkarken Dentinho oyuna dahil oldu.

58'Bir başka değişiklik Galatasaray'da Umut Bulut yerini Engin Baytar'a bıraktı.

57'Galatasaray'da Emre Çolak oyundan çıkarken Wesley Sneijder oyuna girdi.

52'Ev sahibi ekipte Hamit Altıntop ceza sahasına uzun gönderilen topu kontrol etti. Sağ çapraz çekti ve kaleye şutunu çekti ama top üstten dışarıya gitti.

51'Beşiktaş beraberlik golünü bulabilmek için oyunun kontrolünü eline almak istiyor.

50'Gelişen Beşiktaş atağında orta yuvarlakta ki Veli, sağ kanattan atağa çıkan Necip'e gönderdi ama pozisyon ofsayttı.

49'Serbest vuruşu Hamit kullandı. Direk kaleye kullanılan serbest vuruş üstten dışarıya çıktı.

48'Beşiktaş yarı alanının tam orta noktasında Veli, Selçuk İnan'a faul yaptı. 47'Bu dakikayı Galatasaraylı oyuncuların kendi aralarından paslaşmalarıyla geride bıraktık.

46' GOOOOOOOOOOOOOOLLL SİVOK

Mücadelenin ikinci yarısı Beşiktaş'lı futbolcuların vuruşu ile başladı

 

ilk yarı sonu

45' GOOOOOOOOOOOOL Riera

43'Galatasaray yarı alanda Semih Kaya hafif sol çaprazda Veli'yi faulle durdurdu.

42'Ev sahibi ekip atağı sağ kanattan Sabri'yle gelişti ama top en son Sabri'den taca çıktı.

40'Galatasaray tehlikeli geldi' Emre Çolak ceza alanı sol çaprazında topla buluştu ve kaleye şutunu gönderdi. McGregor'dan seken topa Umut hareketlendi ama McGregor ikinci hamlesinde topa sahip oldu.

39'Beşiktaş yarı alanının sağ çaprazında Hamit ve Gökhan arasındaki ikili mücadelede Hamit rakibine faul yaptı.

38'Sarı kırmızılı ekip kısa paslaşmalar sonucu rakip yarı alana girdi ama Necip geldi ve topu aldı ardından pasını arkadaşına verdi.

37'Orta yuvarlak yakınlarında Veli ve Melo arasındaki ikili mücadele sonrasında Melo yerde kaldı ve hakem oyunum durdurdu. Beşiktaşlı oyuncular ise karara itiraz etti

36'Muslera rakip takımdan kendisine gelen topa vurmadı rakibinin üzerine gelmesini bekledi ardından topu oyuna soktu.

35'Kısa paslarla rakip yarı alana geçen sarı kırmızılı ekipte topla en son buluşan sol kanatta Riera oldu ama Riera pas verebilecek arkadaşını bulamayınca savunmasına geri döndü.

34'Beşiktaş sağ kanattan tehlikeli geldi. Önce Necip sağ kanatta topu taşıdı ve ardında pasını Holosko'ya gönderdi. Holosko ceza sahasına girmek üzereyken Semih topu kornere gönderdi.
33'Atak yönüne göre sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Hamit Altıntop, Gökhan'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Elmander yoğun itirazları sebebiyle sarı kart gördü.

Usta Gazeteci Mehmet Ali Birand Galatasaray - Beşiktaş maçının 32. dakikasında taraftarlar tarafından alkışlarla anıldı

31'Beşiktaş'ta Holosko, rakip yarı alanında ceza sahasına yakın bir noktada hafif sol çaprazda yerde kaldı ve karar faul. Fernandes'in doğrudan kaleye gönderdiği top Muslera'da kaldı.

30'Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri ceza sahasına ortasını gönderdi. Sivok ters bir kafa vuruşuyla topu kornere gönderdi. Selçuk korneri kullandı ve Melo ceza alanına gelen topa kafa vurdu ama top üstten auta çıktı.
28'Sarı kırmızılı ekip rakip yarı alanınınn ortalarında sağ kanattan taç kullandı. Sabri taç atışını direk ceza alanına gönderdi ama savunma topu tekrar aynı noktadan taca gönderdi.

27'Gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı sol çaprazında Olcay topla buluştu ve kaleye sert bir şut gönderdi ama top yandan dışarıya çıktı.

26'Galatasaray rakip yarı alandan sağ kanadın ortalarından taç kullandı. En son Selçuk ceza yayı yakınlarından ceza sahasına sağ tarafındaki Hamit'e gönderdi. Hamit topu kontrol edip kale alanındaki Elmander'e göndermek istedi ama savunma araya girdi ve tehlikeyi önledi.

25'Beşiktaş gole çok yaklaştı! Bir anda atağa çıkan Beşiktaş'ta Fernandes pasını sol taraftaki Olcay'a gönderdi. Olcay'da kaleye hareketlenen Hilbert'e gönderdi. Hilbert Muslera'nın çıktığını görüp vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.

24'Beşiktaş ilk dakikalardaki Galatasaray baskısını biraz olsun düşürdü ve oyuna ortak olma adına topa biraz daha fazla sahip olmak istiyor.

23'Siyah beyazlı ekip rakip yarı alanda son çizgi yakınlarında sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Fernandes ceza sahasına ortaladı ama savunma tehlikeyi önledi.

21'Beşiktaşlı oyuncular kendi yarı alanında rakip yarı alana geçmek isterken İbrahim Toraman'a faul yapıldı.

20'Bu kez sağ kanattan ev sahibi ekip atağında Sabri sağ çaprazdan ortasını gönderdi. Veli'ye çarpan top bir kez daha kornere çıktı.

18'Galatasaray yarı alanının ortalarında Selçuk İnan, Veli'ye faul yaptı. Fernandes direk kaleye gönderdiği top üstten dışarıya gitti.

17'Beşiktaş atağı sol kanattan Olcay'la gelişti. Olcay ve Sabri arasındaki ikili mücadelede top Olcay'dan taca çıktı.

16'Ev sahibi ekipte Melo kendi yarı alanda topu ayağında çıkarmak isterken Necip'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

15'Sarı kırmızılı ekip atak yönüne göre sağ kanattan rakip yarı alanda bir serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza sahasına gönderdiği topa direk dibinde kaleci McGregor topu yumrukladı.

14'Hızlı gelişen Beşiktaş atağında Fernandes kendi yarı sahasından aldığı topla rakip yarı alana geçti ve sol kanattan atağa çıkan Necip'e pasını verdi ama top biraz hızlıydı ve taca çıktı.

13'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Beşiktaş savunması yine başarılı şekilde topa müdahale etti.

12'Galatasaray sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza sahasına gönderilen topu savunma diğer köşeden tekrar kornere gönderdi.

11'Geride bıraktığımız 10 dakikalık bölümde Galatasaray ev sahibi olmanın avantajıyla Beşiktaş'a göre daha atak oynuyor.

10'Atak yönüne göre sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Melo araya girip topu aldı ve ardından kendisine faul yapıldı.

9'Elmander rakip yarı alanın sağ kanadında baskı uygularken rakibine faul yaptı.

8'Gelişen Galatasaray atağında sol kanattan Melo ceza sahasına ortasını gönderdi. Elmander topa yetişemedi ve top auta çıktı.

7'Bu dakikayı Galatasaraylı oyuncuların kendi yarı alanlarında paslaşmalarıyla geride bıraktık.

6'Galatasaray rakip yarı alanda pres yaptı ve atak yönüne göre sağ kanattan taç kazandı.

5'Galatasaray kendi yarı sahasının sağ kanadından Sabri'yle taç kullandı. Atağın gelişiminde Necip orta yuvarlakta Melo'ya faul yaptı.

4'Golden sonra sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Galatasaray savunmasına yardıma gelen Melo topu uzaklaştırdı.

3'Hızlı gelişen Galatasaray atağında Beşiktaş yarı sahasının ortalarında Elmander buluştu. Elmander pasını sağ kanattaki Umut'a gönderdi. Umut ceza sahasının diğer tarafına ortasını gönderdi. Emre topa gelişine çok güzel vurdu ve topu ağlara gönderdi.

3' GOOOOOOOOOOOOOOLLLL Emre Çolak

3'Galatasaray yarı sahasının sol kanadında Beşiktaşlı Necip girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve Galatasaraylı oyuncular topu taca gönderdi.

2'Beşiktaş yarı sahasının ortalarında Emre Çolak topa eliyle müdahale etti.

1'Derbi mücadelesi Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı

Editör: TE Bilişim