Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi Başkan Demir Tebrik Çiçeği Yerine SMA’lı İkbal’e Destek İstedi
İzmir Uluslararası Fuar Alanı 3 nolu holde organize edilecek konferans, “4. Uluslararası Orta/Doğu Avrupa ve Orta Asya Ülkelerinde Organik Sektördeki Gelişmeler” adı altında gerçekleştirilecek. EKOLOJİ İZMİR Fuarı Konferansı'nda, uzmanlar, üreticiler, akademisyenler ve sektörün diğer temsilcileri bir araya gelecek. Konferans, organik sektörünün sorunlarının ele alındığı bir platform olacak ve sektörün geleceğine ışık tutacak.
Konferansta ele alınacak konu başlıkları ise şöyle: “Organik Sistemlerin Gelişimi”, “Organik Yetiştirilicikte Kapasite Geliştirme”, “Pamuk Üretimi”, “Birbirine Bağlı İşletmeler”, “Organik Kalitenin Geliştirilmesi”, “Kalite Güvencesi ve Bütünlük”, “Özel Sektör ve Yasal Düzenlemeler”, “Kalite İçin Araçlar”. İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Müdür Vekili Mehmet Şakir Örs, “Ulusal ve uluslararası alanda ülkemizi temsil eden tek organik ürünler fuarı olan EKOLOJİ İZMİR ile sektörü İzmir’de buluşturacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İZFAŞ olarak öncelikli hedefimiz organik üretimin başkenti İzmir’e yaraşır ve ülke ekonomisine katkı sağlayacak bir fuar yaratmak ve katılımcı firmalar ile ziyaretçiler arasında önemli ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmektir. Fuarımızın organik sektörünün başlıca temsilcilerinin güçbirliğiyle, Türk organik ürünlerinin dış pazarlara açılması ve iç piyasadaki tüketim miktarının artmasına katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum. EKOLOJİ İZMİR’e paralel olarak 13-14 Nisan tarihlerinde düzenleyeceğimiz '4. Uluslararası Orta/Doğu Avrupa ve Orta Asya Ülkelerinde Organik Sektördeki Gelişmeler' konferansına ev sahipli yapmaktan büyük memnuniyet duyuyorum” dedi.




Editör: TE Bilişim