Kadın Sürücünün Çarptığı 10 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti Kadın Sürücünün Çarptığı 10 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti
AK Parti Genel Merkezi´nde düzenlenen ´Yerel Yönetimler ve Aile Sempozyumu´na katılmak üzere Ankara’ya giden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da aralarında bulunduğu Bursa Milletvekilleri ile bir araya geldi. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in de katıldığı toplantıda, Başbakan Erdoğan’ın 22 Nisan’daki Bursa programı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen projeler ele alındı. Altyapıdan spora, tarihi kültürel mirastan ulaşıma kadar 33 ayrı projenin açılmayı beklediğini hatırlatan Başkan Altepe, toplamda 937 milyon 250 bin TL’lik yatırımın Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılacağını söyledi.
Daha sonra ATO Congresium´da gerçekleştirilen "İş ve Meslek Danışmanı Atama Töreni"ne katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törene katılan Başbakan Erdoğan’ı salona girişte karşıladı. Ayaküstü Başbakan Erdoğan’la kısa süre sohbet eden Başkan Altepe, Ankara temaslarının Bursa için çok yararlı geçtiğini söyledi.
Bursa’yı daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent haline getirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Ulaşımdan, spora, altyapıdan tarihi ve kültürel mirasa kadar yapımı tamamlanıp, açılışa hazır hale getirilen 937 milyon 250 bin TL’lik 33 ayrı yatırım, Başbakan Erdoğan’ın 22 Nisan’daki Bursa programında hizmete açılacak.

Editör: TE Bilişim