Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor Megastar Tarkan ve Ceza İle Unutulmaz Bir Fanta Fest Sizi Bekliyor
Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdulkadir Uraloğlu, sorumlulukları bulunduğu Ankara Caddesi'ndeki yer yer bozulmalar nedeniyle başladıkları asflatlama çalışmalarınnda 300 metrelik bir kısmı tamamladıktan sonra bayramda çalışma yapmayacaklarını açıkladı.
Bayramda trafiğin tamamen açık kalacağını belirten Uraloğlu, Kurban Bayramı'ndan sonra ise işi tamamlamak için asflatlama çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Alsancak Liman yönünden gelip Ankara yönüne seyreden günlük araç sayısının 80 bin olduğuna dikkat çeken Uraloğlu“Bu rakam, Türkiye çapında da korkunç bir oran. Bir şerit daralttığımız zaman çok ciddi sıkıntı oluyor. Ancak ağır taşıtlardan dolayı yolda oluklanmalar oldu. Müdahale etmemiz zorunlu hale gelmişti. Çalışmaların gerekçesi bu. Asfaltlama işlemleri sırasıda uzdüğümüz ve sıkıntıya soktuğumuz vatandaşlarımızdan biraz daha sabır bekliyoruz” dedi.

BAHRİ BABA YIL SONUNA KALDI

Karayolları 2. Bölge Müdürü Uraloğlu, Konak Tünelleri kapsamında yapımına başlanan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uçanyol'una da bağlanan Yeşildere kavşağının Ekim ayı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Uraloğlu “Konak tünellerinde 24 saat esasına göre çalışmalara başladık. Bahri Baba’da arkeologların çalışmaları bizim işimizi engellemeyecek boyuta geldi. Zemin iyileştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Bu yılın sonuna ancak tünele girebiliriz. Zemin sıkıntılı ve etrafında korunacak yapılar var. Bu nedenle ihtiyatlı gitmeliyiz. Yeşildere viyadük kavşağının yüzde 50’sini zaten trafiğe açtık. Hedefimiz ay sonu itibariyle viyadük ve bağlantı yollarını tamamen trafiğe açmaktır. Tünel çalışmalarımız devam ediyor” dedi. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi de Uçanyol'u Kurban Bayramı'nda trafiğe açmayı hedefledi.

Editör: TE Bilişim