ESHOT’a kalite tescili ESHOT’a kalite tescili
Hisar Camii önünde cuma namazı sonrasında yapılan dağıtıma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlar, Aslan’a adaylık yolunda başarılar diledi, aday gösterilip seçimi kazanması halinde de İzmir’in büyük atılımlar gerçekleştireceğine olan inançlarını dile getirdi. 
Yediden 70'e, hemen her kesimden birçok İzmirliye kendi elleriyle aşure dağıtan Aslan, Muharrem ayı ve aşure geleneğinin önemine dikkat çekerek,"Geçmişten bugüne süregelen aşure geleneğinin, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğine inanıyorum." dedi.
“BİZ HİZMET YOLCUSUYUZ…”
Aşure dağıtımına katılan vatandaşlarla yakından ilgilenen ve adaylığına yönelik soruları cevaplayan Aslan, “ Aşure Günü’nün ruhunda kardeşliğin, birliğin, sevginin, anlayışın ve hoşgörünün anlamı saklıdır. Muharrem Ayı ve aşure günü ülkemize, milletimize ve İzmirimize hayırlar getirsin. Biz hizmet yolcusuyuz. Benim için siyaset insana hizmeti amaçlarsa kutsaldır. Benim siyaset anlayışım insan odaklıdır. Kişisel hırs ve menfaat bana uzak şeyler. İzmir siyasette kendisine hizmet etmek, kendisini yüceltmek, yaşam kalitesini çok daha ileri noktalara taşımak isteyen evlatlarına sahip çıkmalıdır” dedi.
Editör: TE Bilişim