İnternetten tanıştığı kızları fuhşa sürükledi İnternetten tanıştığı kızları fuhşa sürükledi
Merkez Seyhan ilçesindeki bir iş yerine ait depoda sabah saat 05.30 sıralarında yaşandı. Herkesin uykuda olduğu bir saatte deponun bulunduğu yere gelen 45 yaşlarındaki şüpheli, önce deponun önünden bir kaç defa geçti. Hiç kimsenin çevrede bulunmaması üzerine şüpheli, iş yerinin arka tarafına geçerek camı kırıp içeriye girdi. Zanlı depoda bulunan matkap, spiral, pense ve tornavidaları taşıyabilmek için dışarıya çıkıp bir süre çevrede poşet aradı.

Zanlı, daha sonra duvarın üzerinde bulunan ve içinde ekmek olan poşedi boşaltarak tekrar depoya yöneldi. Buradaki aletleri poşede dolduran zanlı depodan ayrılarak izini kaybettirdi. Deponun sahibi olan 27 yaşındaki Mahmut Uçar, sabah uyanıp aletlerini almak için depoya girdiğinde üç bin lira değerindeki aletlerinin çalındığını gördü. Bunun üzerine güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Uçar, sabah erken saatlerde yaşlı bir adamın deposuna girdiği görmesi üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi.
Deponun bulunduğu yere gelen polis ekipleri burada inceleme yaparak, şahsın eşkalini belirlemek için güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.
Mahmut Uçar, daha önce de deposunun iki kez soyulduğunu belirterek , şunları söyledi:

"İşyerim iki kez soyulduktan sonra güvenlik kamerası taktırmaya karar verdim. Ancak taktırdığımız güvenlik kamerası da hırsızların depomuza girmesini engelleyemedi. İşyerimde bulunan matkap, spiral, tornavida, pense gibi aletleri çalmışlar. Daha önceki hırsızlık olaylarını polise bildirmemiştim, ancak bu son olay ben de canımdan bezdirdi"
Güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis ekipleri, şahsı yakalamak için çalışmalarına devam ediyor.

İzmir Haberleri

Editör: TE Bilişim